Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben1 Speltips 15 Januari

Måndag Bomben1 Hockey 15 jan

Vi på Ettkrysstvå föredrar publicera tipsförslag för fotbollsbomben-kuponger. Idag måndag är det Hockey-Bomb som gäller för Bomben1. Vi räknar med fortsatt klättring av ”Löven” på dagens spelkupong. Tidiga hockeymatcher väntar ikväll i nattens NHL. Där räknar vi med målkalas mellan Boston och Dallas. För er som vill vinna mycket på Bomben, är vårt experttips att avvakta tippa antal mål idag. Det kommer betydligt bättre Bomben1 omgångar senare i veckan.

Inför Kvällens Bomben1 Matcher

Dags för en kort analys inför inlämningen av kvällens Bomben spelkupong hos Svenska Spel. Som sagt så börjar saker och ting se spännande ut för Björklöven i Hockey Allsvenskan. Har gått riktigt starkt den senaste och vinner laget inför hemmapubliken på måndagen börjar ”Löven” rentav få kontakt med det översta strecket… Även det stabila, svårforcerade Pantern är med i den striden men på måndagen tror vi ändå Pantern får ge sig.

Boston är otroligt formstarkt! Laget har poäng i tolv raka matcher och har gjort massor med mål, vilket du som lirar på Oddset Matchen absolut bör lägga märke till. En imponerande utveckling av klassiska Bruins och på måndagen luktar det målkalas igen. Gästande Dallas är ett lag med offensiv profil och det brukar kunna bli svängigt och roligt när laget lirar. Boston tippas men Dallas bidrar definitivt till målskörden.

Ett annat formlag är Colorado, som nu har 49 poäng med 40 matcher kvar att lira – ifjol stannade man på 48… Man mår definitivt bra just nu men på måndagen går vi ändå emot när Anaheim gästar. Dessa har börjat växa sig riktigt starka efter att ha fått tillbaka spelare från skador. Vann derbyt i Los Angeles i helgen och får tipset här.

Vår Bomben1 Spelkupong Idag Måndag

Måste vi köpa en Bomben spelkupong idag måndag så anser vi att den ska vara på hela 288 rader. Hockeyresultat är svårtippat och idag är vi osäkra på hur det går. Nedan hittar du vårt tipsförslag, men precis som vi redan har sagt, är vårt främsta speltips att inte spela alls på Hockey-Bomben idag.

  • Björklöven 2345 – Pantern 12
  • Boston 45 – Dallas 34
  • Colorado 123 – Anaheim 34