Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Nattens NHL Tips

Hockey NHL tips - nattens matcher bild

En del NHL hockeymatcher gör lördagskvällen komplett för alla bettingfans. Nattens NHL action består av ett tiotal spel. Här kommer speltips som avser samtliga matcher den 17 februari. Lycka till!

Buffalo – Los Angeles

Los Angeles formrad ser inte rolig ut. Vi vet ändå vilken hög kapacitet som laget har. Buffalo blixtrar till ibland men här tippas L.A. Bortavinst är speltips från expert.

Minnesota – Anaheim

Två likvärdiga poängplockare så här långt men vi håller Minnesota snäppet högre i grund och botten. Halvskrällen ser oattraktiv ut. Avstå från att tippa denna match säger vi på Ettkrysstvå.

Arizona – Edmonton

Edmonton trodde vi skulle klara sig bättre. Arizona har nog sin bästa form för säsongen och det ser ut som hemmaseger här. Etta tippas.

Pittsburgh – Toronto

Bägge lagen vinner mest hela tiden. Pittsburghs utveckling är dock strået vassare. Vi gillar verkligen den här ettan, men gardera med ett kryss helst.

Tampa Bay – New Jersey

Vår hockeyexpert sätter ett frågetecken för Tampa Bays form. New Jerseys formkurva är stigande som det ser ut. Här är skrällen vårt tips, men än bättre speltips är att inte tippa denna hockeymatch alls.

Vegas – Montreal

Vi imponeras stort av Vegas framfart som helt nytt lag i NHL. ”Serielunken” skördar dock offer och här känns det som läge för skräll! Etta och tre poäng för Vegas hockeyklubb.

Nashville – Detroit

Det har varit snålt med ”rena vinster” för Nashville på sistone, men tabellen ljuger inte… Detroit är inget bra lag. Hemma vinst igen här.

Chicago – Washington

Washington har det väl förspänt, helst offensivt. Chicago misslyckas mest hela tiden och vi har förlorat hoppet om laget. Bortavinst. En av nattens enklaste NHL matcher att tippa.

Calgary – Florida

Florida gör det bättre och bättre. Calgary vinner och förlorar om vart annat. Schemat säger förlust den här gången. Tvåa är vårt speltips från expert på denna NHL match.

Vancouver – Boston

Boston är ruggigt övertygande, från det kreativa backspelet till vass offensiv. Vancouver vinner bara när motståndarlaget har en dålig dag. Bortalaget tippas i nattens sista hockeymatch.