Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag Söndag 29 April

Det är en del stora favoriter på söndagens Topptipset kupong. Vi på Ettkrysstva.com anser att två lag som är med i fotbollsmatcher idag har bäst chanser att vinna: IFK Norrköping och Premier League-mästarna Man City. Dessa två väljs alltså ut som dagens spikar i Topptipsförslag. Vår expert lämnar dessa matcher utan gardering, då både Norrköping och City har över 80 procent sannolikhet att förvalta favoritskapet idag, söndag.

Manchester City möter ett sargat West Ham den 29 april. Även om det går att säga att motivationen inte behöver vara på topp för Man City idag, så ska Pep Guardiolas fotbollslag ses med klar segerchans i PL-matchen.

I Allsvenskan 2018 möter IFK Norrköping ett ännu mer sargat Trelleborgs FF och har ungefär lika stor vinstsannolikhet i dagens fotbollsmatch. Nykomlingen TFF har fått sämsta tänkbara start i Allsvenskan och lider av tunga avbräck igen. Allt annat än en hemmaseger vore en stor överraskning. Vår expert på fotbollstips singelstreckar här.

Vi går vidare med Topptipsförslag och försöker hitta fler intressanta rekar på kupongen idag. Stockholmsderbyt mellan Djurgården och Hammarby är ett riktigt toppmöte. Denna match blir sevärd men vår fotbollsexpert sätter ett litet frågetecken kring Hammarbys täta matchande. Djurgårdens stora dilemma idag är att vara utan spelmotorn Kerim Mrbati. Ettan föreslås men vårt tips är att gardera denna fotbollsmatch tidigt.

Sista matchen att fokusera på i söndagens Topptipsförslag är i Premier League. Arsenal lär vila en del spelare med tanke på den viktiga Europa League-semin som väntar även om klubben definitivt vill göra bra ifrån sig mot Man United. Längre än till ett kryss blir det ändå svårt att nå idag, tycker vi.

Expertens Systemförslag för Dagens Topptipset

Vi landar på 72 rader, när det är dags för Topptipset inlämning denna söndag. Nedan hittar du våra rekar.

  • Manchester United – Arsenal 1
  • West Ham – Manchester City 2
  • Djurgården – Hammarby 1X2
  • GIF Sundsvall – Elfsborg 1X
  • Kalmar FF – Malmö FF 1X2
  • IFK Norrköping – Trelleborgs FF 1
  • Bologna – Milan X2
  • Fiorentina – Napoli X2