Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Tipsförslag 29 December

Fotboll Cardiff Stadion Topptipset

Det blir mycket hockey på spelkupongerna idag, men ni som gillar tippa fotboll får också en del karameller på Topptipset den 29 december. Dags för årets näst sista tipsförslag för denna trevliga Svenska Spels fotbollskupong. Glöm inte att det blir en spännande Premier League-omgång imorgon med Stryktipset med extra pengar i prispotten. Idag, fredag, är det alltså Topptipset som gäller. Låt oss börja med kort spelanalys och sedan presentera vår kupong.

Spelanalys inför kvällens matcher

Napoli ska vara en ”brakvinnare” på fredagens Topptipset kupong, där även ett riktigt formstarkt Wigan spikas. Cardiff kan dock få problem. Mycket talar för att Serie A blir ett race mellan Napoli och Juventus, där Napoli fortfarande är strax före. Efter en mindre svacka har Napoli börjat göra mål igen och när man nu gästar Crotone ska det givetvis vara finfin chans till utdelning. Trygg Napoli-tvåa att inleda kupongen med.

Däremot litar vi inte på Cardiff som ganska klar favorit hemma mot Preston. Cardiff har ju plötsligt dippat och fyra insläppta hemma mot Fulham på annandagen lär ha skapat oro. Preston är en svårtuggad motståndare med åtta raka utan förlust och visst kan det bli skräll här!

Wigan harvar numera i League One men det finns goda förhoppningar om spel i The Championship nästa säsong. Laget toppar tabellen och visar ruskigt vass dagsform. Målskillnaden 49-12 inger respekt och ett formsvagt Charlton ska inte ha mycket att hämta här. Stark spik och dags att använda dina betting bonusar för här går det att vinna rejält med pengar. Oddsen på Wigans seger är nämligen rätt så saftiga just nu.

Dagens Topptipset Kupong Fredag

Vi landar på 32 rader på vår Topptipset kupong idag fredag enligt nedan:

  1. Crotone – Napoli                   2

Crotone knep en knapp strövinst hemma över tveksamma Chievo näst senast. I förra omgången såg det ut som det brukar igen, med storförlust mot Lazio. Ligaettan vinner plättlätt.

  1. Cardiff – Preston               1X2

Cardiff har överraskande åkt på två smällar på slutet, dels mot Fulham och dels mot bottengänget Bolton. En gemensam nämnare där var bristande försvarsinsatser. En klart lurig match.

  1. Millwall – Queens PR        1X

QPR har varit ovanligt stadigt på slutet och tagit sig upp en bit ifrån nedre strecket. Det lär dock bli problematiskt att ta poäng mot Millwall, som kryssade mot ligaettan Wolves senast.

  1. Doncaster – Rochdale      1X

Rochdale gör ofta oavgjorda resultat men det går inte att blunda för att det nästan lika ofta blir nollutdelning för nästjumbon. Det sistnämnda är troligt mot formstarka mittenlaget Doncaster.

  1. Wigan – Charlton              1

Charlton har tappat stilen nästan helt och är nu inte ens med bland de sex främsta lagen i ligan. Nu gäller det att försöka hitta tillbaka till det vanliga spelet men mot starka Wigan går det inte.

Resterande Matcher på Topptipset Idag

  • Morecambe – Yeovil         1X
  • St Mirren – Dundee            X2
  • Belenenses – Sporting       X2