Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset: Speltips 30 December

Alla människor som vill få 13 rätt på Stryktipset förslag idag

Årets sista Stryktipset idag, lördag. Mycket som händer i England och Premier League. Svenska Spel lägger till en superstor jackpott till dig som kammar hem 13 rätt den 30 december 2017. Det finns hela 13 miljoner kr i potten på Stryktipset! Watford, Leeds, Derby och ”Boro” är våra speltips spikar. Alla vi vill vinna den här stora summa pengar på lördagens spelkupong. Nedan presenterar vi dagens Stryktipsförslag samt ett par rader med tips inför varje Premier League match.

 1. Manchester United – Southampton 1

Den sena kvitteringen var skön men givetvis var 2-2 hemma mot Burnley en missräkning för ett Man United som har en bra bit till full form. Ska dock ses med klart bra chans mot ett Southampton som inte vunnit på länge och som sprack rätt rejält på annandagen.

 1. Bournemouth – Everton 1

Båda lagen kryssade på annandagen men på olika sätt: Bournemouth gick en skön 3-3-drabbning mot West Ham medan Everton inte skapade mycket i 0-0 borta mot West Brom. Evertons form är inte lika bra som raden kan antyda och nu kan det vara förlustdags. 1X som spelförslag på Stryktipset.

 1. Chelsea – Stoke 1

Rutinseger för Chelsea på annandagen och här ska det vara toppchans till någonting liknande. Stoke brukar inte trivas här och trots ett gäng viktiga poäng på slutet har gästerna inte formen för att skrälla på Stamford Bridge. Trygg spik i denna Stryktipsmatch.

 1. Huddersfield – Burnley 2

Skaplig period för Huddersfield men inte mycket mer än så. Burnley var på vippen att skrälla mot Man United. Gör det fortsatt imponerande bra men behöver trepoängaren här för att ta rygg på storlagen. Burnley lär ”gå för det” och tippas av både oss och bettingsidor online!

 1. Liverpool – Leicester 1

Liverpool gick ifrån till storseger mot Swansea och vi gillar formen, ett Liverpool med rätt självförtroende är ruskigt trevligt. Leicester-lyftet har stannat upp. Vi har given respekt för laget men nej, knappast skräll här och nu.

 1. Newcastle – Brighton X

Viktigt i botten. Newcastle höll nere siffrorna till 0-1 mot Man City men det kunde ju lätt ha blivit ett gäng mål till. Formen är svår att gilla. Helt okej period för Brighton och bakåt är läget tryggt. Söker i första hand en pinne här och vi tvivlar starkt på att Newcastle orkar avgöra.

 1. Watford – Swansea 1

Vändningen mot Leicester var ett skönt trendbrott för Watford, som ju tidigare under säsongen visade riktigt skön nivå. För Swansea blir prognosen allt dystrare. Sprack till slut mot Liverpool senast och är för ofarligt. Ett nytänt Watford lär gå hårt för segern och bör lyckas.

 1. Birmingham – Leeds 2

Birmingham snittar 0,5 gjorda mål per match – då är det svårt att vinna… Leeds har börjat stapla segrar igen och har skaffat sig topp-2-kontakt. Bra formtvåa!

 1. Brentford – Sheffield Wednesday 1

Vi brukar prata gott om Brentford och senast slog man Aston Villa på ett klart bra sätt. Kan absolut få kontakt med kvalstrecket. Ändå en liten varning här. Sheffield W vann snyggt i första matchen sedan tränarbytet och kapacitet finns. Vi garderar. Experterna på att sätta odds lutar dock åt en vinst för Brentford här på Stryktipset tips lördag.

 1. Hull – Fulham 2

0-0 mot Derby var ju godkänt men det går inte att gilla Hull-formen, är ett lag utan självförtroende. Däremot har ju Fulham verkligen jobbat upp sig, 4-2 borta mot Cardiff var ett superresultat! Offensiven gillas och kan gott och väl ge betalt även här. Vi spikar tvåa på Stryktipset spelförslag då vi tror det blir tre poäng och en bortavinst för Fulham här.

 1. Ipswich – Derby 2

Ipswich skrällde borta mot Derby för en månad sedan – men sedan dess har Derby hållit tätt och klättrat rejält! Ipswich var trubbigt senast och får svårt att hota här. Derby tar revansch!

 1. Middlesbrough – Aston Villa 1

Vi tippar etta i tolfte Stryktipset match denna lördag. Säsongen har varit jobbig men nu har ”Boro” löst två raka segrar – att visa form i denna intensiva period är viktigt värre och nu säger vi bra chans till tredje raka. Aston Villa har ju svalnat igen.

 1. Nottingham – Sunderland 1

Bottennapp av Nottingham på annandagen och laget är inte särskilt mycket att lita på. Givetvis vettig chans att studsa upp mot krislaget Sunderland men nja, vi vill ändå inte spika det lynniga hemmalaget.