Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 2 Maj Onsdag

Det är kanske oväntat för er att vår Topptipset expert väljer att spika Roma i dagens speltips. Efter insatsen mot Liverpool på Anfield förra veckan håller de flesta bettingproffs britterna som favoriter inför CL-returmöte idag, onsdag. Vi satsar på Roma ändå inför matchen som avgörs den 2 maj. Italienarna avslutade första mötet starkast. Liverpool har 5-2 vinst bakom sig och kan mycket väl förlora med ett par mål och ändå gå vidare. Dagens Topptipset innehåller en del andra fotbollsmatcher som kräver gardering. Det är det vi väljer att satsa våra pengar på.

CL-semin är utan tvekan huvudmatch på samtliga Svenska Spels tipskuponger idag. Liverpool har ena foten i finalen. Jürgen Klopps mannar vann första matchen relativt enkelt efter bland annat två mål av världens bäste fotbollsspelare just nu Mohamed Salah. Även brassen Roberto Firmino gjorde två mål. Liverpool spelade drömfotboll fram tills ögonblicket då egyptiern Salah har blivit utbytt.

Roma lyckades resa sig i slutet av matchen och fixade två sena reduceringsmål. Det skänker hopp till klubbens fans inför returmötet som toppar Topptipset idag. Alla som följer CL-fotboll denna säsong kommer ihåg Romas fantastiska vändning i kvarten mot Barca. Med den bragden känns detta semifinalsmöte långt ifrån avgjort.

En annan högintressant match på Topptipset onsdag är mellan Sirius och AIK. Bortalaget har inlett Allsvenskan 2018 på ett lovande sätt. Noll förluster på sex första matcher och det lär inte bli poängtapp här. Ifredags slog de tillbaka just Sirius med 2-0. Hemmalaget har bara gjort två mål i ligan så här långt. Nu i veckan har de värvat målvakten Joakim Wulff som ersättare för Wicks. Det är oklart om han tar över redan idag. Assisterande målvaktstränaren Karim Fegrouch har vaktat målet för laget i de tre senaste matcherna. Med honom i mål är det en spiktvåa. Med Wulff ökar chanserna till ett oavgjort resultat.

Onsdagens Topptipset Systemförslag

  • Roma – Liverpool                                      1
  • Sirius – AIK                                                     2
  • Aldershot – Ebbsfleet                                1X
  • Atlético MG – Chapecoense                     1
  • Atlético Tucumán – Peñarol                     1X
  • Vasco da Gama – Cruzeiro                       1X2
  • Corinthians – Independiente                   1X
  • Deportivo Junior – Boca Juniors              1X2