Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Speltips 11 Januari

Topptips Spelförslag 11 Januari

Ny Topptipset kupong innehåller allt och lite till idag, torsdag. Landslagsfotboll och Sverige torskar inte mot Danmark idag i träningslandskampen. Inte nog med det så väntar det gott om trevliga lag i övrigt på Topptipset – Bayern München kryssgarderas i omstarten. Nedan hittar du alla våra speltips som avser dagens spelkupong från Svenska Spel.

Kort Analys inför Topptipset Matcherna Idag

1-1 mot Estland i söndags var ju inte speciellt glänsande av Sverige men mot Danmark på torsdagen kommer Janne Andersson mönstra en vassare elva, den saken är klar. Exempelvis kommer Ken Sema in från start, hann ju imponera rejält på sitt korta inhopp senast. Danmark har givetvis inte heller något toppat landslag på plats och vi håller den svenska truppen som mer spännande. 1X ser verkligen tryggt ut enligt experter hos bet sidor! Vi kan inget annat än att hålla med.

Barcelona har en smålurig cupuppgift i form av Celta. Det första mötet slutade ju 1-1 och även om Barcelona givetvis ses med stark chans att avgöra hemma så vill vi kryssgardera – Celta är ett farligt cuplag! Även Bayern München kryssgarderas i ligaomstarten borta mot Bayer Leverkusen på fredagen. Leverkusen avslutade höstsäsongen urstarkt och har faktiskt inte förlorat sedan september. Bayern München har i praktiken redan avgjort ligan och att inleda med delad pott efter det långa uppehållet skulle verkligen inte gå att klaga på.

Torsdagens Spelförslag på Dagens Topptips

Ettkrysstvå redaktions spelförslag innehåller 64 rader som vi tippar enligt nedan idag, torsdag:

  1. Sverige – Danmark                          1

En ganska oviss träningslandskamp väntar ikväll. Sverige imponerade inte senast och den här gången är motståndet av grövre kaliber. Jämn match att vänta, men tvåan känns i alla fall roligast. IFK Norrköpings anfallare Kalle Holmberg vann skytteligan i allsvenskan 2017.

Han belönades med en plats i förbundskaptenen Janne Anderssons landslagstrupp till januariturnén till Förenade arabemiraten. Där slog Holmberg till direkt när han hoppade in och kvitterade mot Estland, 1–1. Mo tDanmark spelar 24-åringen från start. Janne Andersson byter som aviserat ut hela startuppställningen från mötet med Estland (1–1) till matchen mot Danmark.

  1. Levante – Espanyol                            X2

Lagen ligger utmed varandra placeringsmässigt i ligaspelet. Espanyol har gjort lite bättre resultat där på slutet och det syns på oddssättningen, med Levante inte ens som hemmafavorit.

  1. Sevilla – Cadiz                                   1X

Sevilla är stor hemmafavorit i den här cup-drabbningen, men en sårbar sådan vill vi påstå. Åtta insläppta mål är facit på de två senaste ligamatcherna, dessutom mot mediokert motstånd.

  1. Barcelona – Celta                             1X

Celta Vigo är vid gott mot efter kryssresultatet mot Real Madrid i förra omgången. Nu är det cupen som gäller och den lär prioriteras ner nu, när hoppet om en fin ligaplacering har väckts till liv.

  1. Moreirense – Porto                              2

Moreirense har gjort det bra i ligaspelet den senaste tiden och det gäller att fortsätta i det spåret, då laget är kärvt till, nära nedflyttningsplats. Det finns inte utrymme för cup-fokusering.

Resterande Matcher på Topptipset Torsdag

  • Leverkusen – Bayern München       X2
  • Strasbourg – Guingamp                 1X
  • Getafe – Malaga                               1X