Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 1 April

Topptipset Speltips Söndag

Spännande kupong idag, söndag med fjolårets tabellfyra BK Häcken som tar ny sats med Andreas Alm som chefstränare. Äntligen är Fotbollsallsvenskan tillbaka. Vi på Ettkrysstva.com har sammanställt Sveriges bästa guide för Allsvenskan 2018. Nu gäller det även att gissa resultat i första omgången. Det krävs för att få åtta rätt på Topptipset speltips.

Hisingslaget har en solid trupp att tillgå och det finns både spetsspelare och breddspelare. I bästa stunder kan Häcken utmana om en topp-3-placering, frågan är om laget kan hålla en stabil och jämn nivå säsongen ut? I premiären mot nederlagstippade Kalmar FF ska det inte vara några bekymmer att bärga tre poäng. Vi spikar BK Häcken.

Topptipset speltips börjar dock inte med Allsvenskan utan med Premier League. I toppmötet i London mellan Chelsea och Tottenham förväntar vi oss en hård, tät och intensiv match. Hemmalaget behöver en seger för att kunna utmana bland andra Tottenham om en topp-4-placering. Tottenham visar full form, trots Harry Kanes frånvaro. Chelsea måste vara riktigt bra för att räcka till seger men ett oavgjort resultat ligger närmast till hands.

Både Hammarby och IFK Göteborg kommer ut som favoriter i premiären. Alla räknar med seger direkt, men med den pressen lagen har på sina axlar är det lätt att det knyter sig. En premiär kan dessutom vara extra vansklig, och vi garderar både Hammarby och IFK Göteborg.

Topptipset System Söndag: 54 rader

Chelsea – Tottenham             1X2

Helgardering på söndagens Topptipset system kommer redan i match nummer 1. Chelsea jagar som bekant Tottenham Hotspur som innehar fjärdeplatsen. Det är just placering fyra i PL som betyder Champions League spel nästa säsong.

I mötet med Londonrivalen idag, söndag riskerar Chelsea att tvingas klara sig utan målvakten Thibaut Courtois. Han har problem med ett lår, vilket gjorde att han inte spelade i tränings landskampen mot Saudiarabien senast. Även danske backen Andreas Christensen, som har tagit en ordinarie tröja den här säsongen, är tveksam till spel idag.

Sedan tidigare är även brasilianske backen David Luiz knäskadad. Mittfältaren Ross Barkley som har haft stora skadeproblem den här säsongen och bara gjort två framträdanden sedan januari flytten från Everton saknas. Det är svårt att tippa PL-matcher efter landslagsuppehåll och vår expert väljer 1X2 i denna match.

Hammarby – IK Sirius             1

Äntligen Sverige på Topptipset speltips. Nej, det är inget aprilskämt. Allsvenskan är igång! Som vi tidigare berättat om missar Djurdjic och Erkan Zengin Hammarbys premiär idag. Anledningen är strul med papper. Men en spelare som kommer finnas med på planen mot Sirius idag är Johan Wiland. Målvaktsveteranen opererade axeln i vintras och missade därmed hela den grönvita försäsongen. Men lagom till premiärmatchen mot Sirius är han alltså redo för spel. Vi tippar en spiketta på Topptipskupongen och spelar med Unibet bonus. Hammarby tar hem detta.

BK Häcken – Kalmar FF          1

Häcken med Andreas Alm som har tagit över på tränarbänken blir spännande att se. Vi tror på vinst idag och kör etta utan gardering som Topptipset speltips. Det ser ljust ut för laget inför den allsvenska premiären hemma mot Kalmar FF. Inga spelare är på skadelistan utom mittfältaren Alexander Faltsetas som har haft knäproblem under försäsongen. En annan spelare som har haft knäproblem är anfallaren Alhassan ”Crespo” Kamara. Han ser ut att kunna starta i anfallet idag, söndag. Det innebär att återvändande Moestafa El Kabir börjar på bänken.

Trelleborg – IFK Göteborg       X2

Trelleborg har oerfaren trupp. Idag kan inte mindre än elva spelare av de 18 som är uttagna till matchen göra debut i Allsvenskan. Det känns inte som tillräckligt för att kamma hem poäng idag, söndag, när IFK Göteborg kommer på besök i premiäromgången av svenska toppdivisionen. Trelleborg har dessutom skador på tunga namn som Salif Camara Jönsson och Mattias Håkansson. Albin Nilsson lär missa matchen på grund av problem med ljumsken.

Östersunds FK – Djurgården 1X2

Nästa helgardering i dagens Topptipset speltips kommer i kanske veckans bästa Allsvenskan match. Östersund möter Djurgården, vilket numera är en öppen historia. Djurgården tvingas klara sig utan nye kaptenen Jonas Olsson i söndagens allsvenska premiär. I övrigt är det en skadefri trupp som gäller. Anfallaren Jowra Movsisian saknas dock. 30-åringen från Armenien  lär dock bli spelklar snart.

GAIS – Jönköpings Södra        1

Jönköpings Södra spelar fortfarande i Superettan, men snart lär det bli en ändring på det och en plats i Allsvenskan för laget. Vi tippar att de är tillbaka redan nästa år. Jörgen Wålemark är tränaren. Den minst sagt rutinerade tränaren kommer att försöka ta poäng borta mot GAIS idag. Vår Topptipset expert tror dock inte på succé direkt för Jörgen.

Eibar – Real Sociedad              1X2

Ytterligare en helgardering kommer i nästsista match. Topptipset speltips fortsätter i Spanien med La Liga matcher. Eusebio Sacristán fick nu sparken från tränarjobbet i Real Sociedad. Detta då Sociedad förlorat 10 av de senaste 16 ligamatcherna. Därmed ligger laget på 15:e plats i tabellen. De har även åkt ut ur Europa League mot österrikiska Salzburg.

Det är alltså nytt på tränarbänken i söndagens baskiska derby borta mot Eibar. Förre B-lagstränaren Imanol Alguacil, tidigare högerback i klubben på 1990-talet har tagit över rollen. Imanol Alguacil tvingas dock i sin debut klara sig utan målvakten Gerónimo Rulli, backen Carlos Martínez,mittfältarna Xabi Prieto, Sergio Canales och Jon Gurid samt anfallaren Jon Bautista. Kommer Eibar att lyckas dra fördel av att alla dessa spelare saknas idag?

CD Leganes – Valencia                 2

Sista Topptipset matchen att tippa idag är även den från spanska La Liga. Här blir vårt speltips en tvåa.