Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Söndag 13 Maj Tips

Relativt tråkiga matcher är med på Topptipset Söndag. Konstigt nog väljer Svenska Spel bort engelsk fotboll och väljer en rad spel på matcher som vi sällan skulle tippa på Lången. Vår expert tycker att det är enormt svårt att förstå beslutet gällande kupongens utbud av spel, men gör ändå sitt bästa nu när det är dags att publicera våra spelförslag.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

Analys inför Topptipset Söndag

Damfotbollens toppklubbar FC Rosengård och Linköpings FC gör upp i Svenska cupfinalen i Malmö. Hemmalaget är tillbaka på konstgräset. Här trivs de allra bäst. Linköpings säsong har varit rätt svajig men kanske börjar stabiliteten komma tillbaka efter tränarbytet. Vi anser att Rosengård är mer samspelta och har en bättre attityd överlag.

Få kunde tippa att Örebro mot Hammarby skulle göra upp i ett toppmöte i omgång åtta av Allsvenskan 2018. Båda lagen är obesegrade i ligan hittills och överraskar vår tipsexpert gång efter gång. Hos Örebro har det mesta handlat om Nahir Besara och Kennedy Igboananike och en del mål framåt av dessa två spelare. Hammarbys försvar måste se upp för kvicka anfallare idag.

Den stora frågan på Topptipset Söndag kupongen kommer att vara om regerande svenska mästarna Malmö FF äntligen får ordning på spelet i Skånederbyt mot Trelleborgs FF. En kaosliknad inledning där varken försvarsspel eller anfallsspel har funkat för MFF gör att pressen är enorm på ledarstaben och spelarna här. Visst lockar ettan på Trelleborg men laget som varit så sargat av skador ska inte räcka hela vägen fram. Det bästa valet här är en helgardering.

Söndagens Systemförslag Topptipset

  • Djurgården – Dalkurd FF              1
  • IFK Göteborg – IFK Norrköping   1
  • Trelleborg – Malmö FF                    1X2
  • Örebro SK – Hammarby                 X2
  • Östers IF – IFK Värnamo              1
  • Halmstads BK – Gais                    1X2
  • FC Rosengård – Linköpings FC   1
  • Atalanta – Milan                            2