Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Måndag Tips 23 April

Det är ju så att varken MFF eller Norrköping imponerat så här långt i Allsvenskan. Vi väljer dock att spika båda dessa lag på Topptipset måndag. De möter ett klart svagare motstånd idag. Det gör att vi väljer att inte gardera dessa två matcher på dagens spelkupong från Svenska Spel. Garderingarna behövs istället för svårare matcher, bland annat i Superettan och Premier League.

I PL har Everton haft en ganska dålig säsong, men med bara fyra matcher kvar av årets PL sitter de rätt i mitten av tabellen och känner sig lugna. Hemma på Goodison Park i Liverpool har Wayne Rooney och hans kompisar mestadels stått för bra insatser i år. Borta från spel idag, måndag, är offensiva mittfältaren från Island Gylfi Sigurdsson. Motståndarna Newcastle har stått för flera riktigt bra insatser på sistone och har bara förlorat i två ligamatcher i Premier League under året. Det enda skadebekymret i laget är mittfältaren Atsu. Historiskt sett har Newcastle haft väldigt svårt mot Everton på bortaplan. Hämta dina gratis pengar på odds och satsa på tvåa, om du tror på en skräll här.

En annan högintressant match på Topptipset måndag hämtas från italienska Serie A. Genoa har haft problem med målskyttet, men det har de kompenserat med att vara väldigt svårspelade, tack vare försvarsspel. I senaste omgången i Serie A stod de upp riktigt bra mot Roma, även om de förlorade matchen med 1-2. Ett bra test väntar idag mittfältaren Taarabt. Denna måndag möter de Hellas Verona, ett fotbollslag som förlorat fem av de sex senaste. Hellas är i akut poängbehov. Offensivt ser laget rätt blekt ut. Dessutom så är flera spelare tveksamma till start idag. Den avstängde backen Ferrari saknas, vilket ger ytterligare en minuspoäng för Hellas Veronas chanser.

I Spanien har Athletic Bilbao matchats hårt på sistone. Klubbens insatser har varit upp och ned senaste månaderna. I förra La Liga-omgång stod de emot bra borta mot topplaget Real Madrid. De var bara några minuter ifrån att ta med sig tre poäng och en skräll. Det finns ett frågetecken för anfallaren tillika topp målskytten Aritz Aduriz medverkan i dagens Topptipset möte. De möter Levante som har överlag stått för bra insatser senast. Nu har de skaffat sig lite andrum i bottenstriden av La Liga. Levante har förlorat sex av de sju senaste mötena mot just Athletic Bilbao, vilket påverkar våra Topptipset tips en del. Vi tror på Athleti och spelar även på deras seger hos Royal Panda idag.

Topptipset Systemförslag Idag Måndag

Elfsborg – Djurgården                        1X2

Efter en dålig säsongsstart i Allsvenskan 2018 fick Elfsborg utdelning mot Brommapojkarna. Djurgården imponerade mot Malmö. Oerhört svårtippat. Helgardering är det bästa valet här.

Malmö FF – Brommapojkarna          1

Viktigt karaktärstest för Malmö efter pinsamma 0-3-nederlaget mot Djurgården. De hoppas nu ha ett par spelare åter och kamma hem seger.

IFK Norrköping – IK Sirius                  1

Norrköping åkte på säsongens första förlust då man föll med 1-2 mot Hammarby. Det kunde blivit ett par mål till. Systemförslag här är en spiketta.

Värnamo – Varberg                             1X2

Undvik spela på denna match. Helgardering rekommenderas på Topptipset tips denna måndag.

Everton – Newcastle                            1X2

Newcastle har spelat upp sig under våren i Premier League. Stark vändning mot Arsenal. Everton är opålitligt och saknar Sigurdsson. Skrällvarning, då de flesta spelsajter tror på Everton. Det gör inte vi på Ettkrysstva.com.

Genoa – Hellas Verona                       1

Genoa var inte alls dåliga mot Roma trots förlust med 1-2 i Serie A. Hellas Verona är i akut poängbehov. Flera sena tester väntar och en rätt tråkigt match som vi tror slutar med en hemmavinst.

Odds BK – Sarpsborg                          1X2

I Norge åkte Sarpsborg på säsongens första nederlag efter en sent insläppt straff mot Brann. Odds BK kollapsade mot Strömsgodset.

Athletic Bilbao – Levante                    1X

Athletic Bilbao var minuter från skrällseger mot Real Madrid senast. De är vanligtvis svårslagna hemma. Levante kan ställa till problem, men Bilbao-laget är knappa favoriter idag.