Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptips Förslag 20 Februari

Bästa Topptips Förslag Fotbollsmatch Bild

Vi på Ettkrysstvå-redaktionen vågar påstå att det ser rätt lättippat ut på dagens Topptips idag, tisdag. Våra expert förslag inleds med Champions League och matcherna mellan Chelsea och Barca och Bayern mot turkiska Besiktas. Definitivt läge för ett multisystem, anser våra stryktipsexperter. Att strecka Chelsea laget hemma på Stamford Bridge brukar förstås vara givet.

På tisdagen, den 20 februari, skippar vi dock de blå i våra Topptips förslag. Segrarna på sistone har inte varit mycket att skryta över och nu heter motståndet varken West Brom eller Hull – nu är det Barcelona som gäller. En imponerande stabil säsong av Barca, som ju fick slå ur ovanligt stort underläge inför säsongen och som verkligen antagit utmaningen. Räds inte en uppgift som denna och vi har svårt att se Barcelona förlora på tisdagen.

I The Championship spikas Brentford av experterna från Interwetten, ett lag som vi håller högt. Viktig seger i helgen och fortfarande har man sug på en kvalplats. Bra uppgift hemma mot ett Birmingham som kommit av sig igen. Sedan menar vi att det luktar delad pott lång väg mellan Bolton och Sunderland, två av lagen i den så tighta bottenstriden. Nya förluster för duon den gångna helgen och det händer inte särskilt mycket framåt. Viktigast är att inte förlora och det lär prägla matchbilden.

Bästa Topptips Förslag Idag

Vår Topptips expert klarar sig på 8 rader och lirar därmed hela 10 kronor per rad idag på spelkupongen. Här kommer våra dagens förslag:

  1. Chelsea – Barcelona                        X2

Chelsea fick ett bra genrep inför detta, med hemmavinst i Premier League över West Bromwich med 3-0. De två matcherna före förlorades med totalt 1-7, mot mediokert motstånd.

  1. Bayern München – Besiktas        1

Besiktas är med i den främre träffen i den turkiska ligan och det är ju precis som det ska vara. Det gnistar dock inte om laget. En mycket svårare match än så här går inte att hitta. Besiktas ställs inför en oerhört tuff uppgift när de nu möter Bayern München på bortaplan. Ett direkt hot är givetvis Robert Lewandowski, målkungen som har gjortfem mål på de fem senaste matcherna, men som tur är har Besiktas en del erfarna rävar att tillgå.

En del av spekulationerna i turkisk media, enligt Uefa, är att tidigare Real Madrid backen Pepe och mångsidige fajtern Gary ”Pitbull” Medel ska bilda mittbackspar. Huruvida det blir så återstår att se, klart är att Besiktas behöver vara försiktiga på bortaplan.

  1. Aston Villa – Preston                     1

Preston var bättre än Aston Villa i helgens omgång men vi håller alltjämt Villa högre. Form betyder dock förstås mycket och det känns inte så särskilt långsökt med bortapoäng.

  1. Bolton – Sunderland                       X

Ett viktigt möte i bottenkampen och det är Sunderland som är i allra störst poängbehov av lagen. Varken Bolton eller Sunderland visar egentligen det som krävs för att vinna. Svag etta. Bolton förlorade senaste matchen, mot Queens Park Rangers, med 0–2 efter att höger wingback Mark Little fått ett direkt rött kort.

Därmed är Little avstängd i tre matcher, och inleder sejour på läktaren i samband med Boltons möte med Sunderland på tisdagskvällen. Även mittfältaren Josh Vela verkar missa matchen efter att ha skadat sig mot QPR. Darren Pratley, mittfältare och lagkapten, förväntas spela matchen. Bolton har spelat tre raka matcher utan att vinna.

  1. Brentford – Birmingham              1

Birmingham hade ett litet uppsving, men två förluster i rad, har tagit tillbaka laget på den vanliga låga nivån. Endast två poäng till nedflyttning. Brentford imponerar inte men det behövs inte här.

  1. Millwall – Sheffield Wednesday                    1

Både Millwall och Sheffield Wednesday ligger på ganska blygsamma placeringar men det har varit få förluster för bägge den senaste tiden. En hel del talar för att detta bli en ganska jämn uppgörelse. Sheffield Wednesday har inte imponerat på någon den här säsongen. Bra läge att spela på fotboll med extra pengar idag, om du vill vinna lätt.

”Ugglorna” har bara vunnit två av sina 16 senaste ligamatcher och lär landa mitt i mittens rike. En av spelarna som missar matchen mot Millwall är anfallaren Jordan Rhodes. Den tidigare anfallsstjärnan –denna säsong har det bara blivit fyra mål för Championship specialisten – är sjuk.

  1. Nottingham – Reading                  1X

Nottingham visar mest hela tiden vilket svagt lag det är, motståndarna måste i princip göra bottennapp för att det ska bli poäng. Helt klart är det skräll-tvåan som lockar oss.

  1. Sheffield U – Queens PR               1X

Sheffield United kan inte mäta sig med de allra bästa i The Championship men är snäppet precis under. Queens PR har hygglig form tio poäng bakom. Ettan är det naturliga tipset. Vi börjar med det tråkiga för Sheffield United. Enligt brittiska medier så är mittfältaren John Fleck och målvakten Simon Moore avstängda mot Queens Park Rangers. Dessutom är anfallaren James Wilson tveksam med skadekänningar.

Något som är roligare är att anfallstalangen David Brooks är tillbaka efter sin körtelfeber. Den 20-årige walesaren hoppade in i senaste FA-cupmatchen (0–1-förlusten mot Leicester). Nu jämförs han med sin landsman Gareth Bale, stjärna i Real Madrid, av sin lagkamrat Chris Basham. Brooks har gjort två liga mål den här säsongen.