Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 2 April

Tipsförslag Topptipset Måndag

Måndagens Topptipset förslag har Allsvenskan i fokus. Fyra matcher på dagens spelkupong är tagna från svenska ligapremiären. Omgången bjuder på flera intressanta möten, bland annat AIK och IFK Norrköping som vår expert väljer ut som klara favoriter. I engelska Championship väljer vi dock att plocka fram helgarderingarna och tippar riskfritt.

Först ut på Topptipset idag är det AIK mot Dalkurd. Hemmalaget har åkt på defensiva avbräck på försäsongen och det är främst i defensiven man sett svajigt ut. Nu ställs man mot nykomlingen Dalkurd i premiären, vilket trots allt är överkomligt motstånd. På pappret är AIK ett topplag och vi väljer att spika ettan.

Match nummer 2 på Topptips kupong är Elfsborg mot MFF. Regerande mästarna Malmö FF har allsvenskans bästa spets och bredd, vilket såklart innebär att man bär favoritskapet till ett nytt SM-guld. I premiäromgången tar man sig an ett Elfsborg som har ny tränare och som i fjol var väldigt upp och ned. Malmö bär favoritskapet, men har man råd bör krysset plockas med.

Nästa match vi väljer att sätta fokus på bland dagens Topptipset matcher är den fjärde på spelkupongen. Varken GIF Sundsvall eller Örebro kommer ha något med toppstriden att göra och i Sundsvalls fall ser man ut som ett lag för botten. Viktigt att man får en bra start mot ett glansfattigt Örebro, men vi väljer att helgardera.

Topptipset förslag fortsätter med England. Det är 50/50 på Topptipskupongen idag, måndag, med fyra matcher från Sverige och fyra från England. I Championship har Playoff-jagande Millwall gått mycket stabilt en längre tid. Ipswich har problem med offensiven och vi tror att X2 räcker långt. Nottingham har gått fyra raka matcher utan att göra mål, men man har hygglig marginal ned till streckstriden. Barnsley tappade tungt mot Bristol City och har bara vunnit en ligamatch sedan januari. Norwich är ett av de mest kryssglada lagen i Championship. Queens PR är inte alls pålitligt och helgardering känns nödvändigt.

Topptipset Systemförslag Idag på 54 Rader

  • AIK – Dalkurd                                               1
  • Elfsborg – Malmö FF                                     2
  • IFK Norrköping – Brommapojkarna        1
  • GIF Sundsvall – Örebro                              1X2
  • Ipswich – Millwall                                          X2
  • Nottingham – Barnsley                              1
  • Queens PR – Norwich                                 1X2
  • Sunderland – Sheffield W                          1X2