Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 19 April Torsdag

Torsdagen bjuder på en fin mix av Premier League, svensk fotboll och La Liga. Det gör att Svenska Spel bildar en härlig kupong på Topptipset idag. Dags att publicera våra förslag som avser tips på torsdagsmatcher fotboll som väntar den 19 april. Det blir en del garderingar, men även ett antal bra Topptips spikar som vår spelexpert har valt finns med. Lycka till!

Analys inför Dagens Topptips Spel

Först ut i vår analys av dagens spel är Alavés. Här har vi en viss John Guidetti i laget. Denna match blir ett av vår expertens singelstrecken på Topptipset torsdag. Laget har gjort det bra på slutet och har två segrar och en oavgjord på de tre senaste matcherna. Det behövs ytterligare någon seger för att kontraktet ska vara helt i hamn.

Efter en trög inledning i Alavés för John Guidetti gjorde han enda målet i segermatchen mot Eibar senast. Mycket viktigt för självförtroendet och även för svenska landslaget. Nu vill vi se mer av Guidetti! Girona är helt ur form och har släppt in 13 mål på sina fyra senaste matcher.

Kupongens inleds med det intressanta mötet mellan Burnley och Chelsea i Premier League. Många plitar nog ner tvåan på ren rutin, men här ska man se upp. Chelsea har inte rosat marknaden på slutet. Var illa ute mot Southampton senast, men vände mirakulöst 0-2 till 3-2 under de sista 20 minuterna. Svag kryssmatch mot West Ham i matchen före. Helt motsatt form i Burnley och fem segrar i följd. Nu finns rejäl chans till Europa-spel till hösten. Med respekt för Chelseas grundkapacitet plockas alla tecknen med. Dagens bästa match att streama live, tycker vi. Samma gäller även er som letar efter en bra match för att spela live. Burnley-Chelsea är vår favorit.

Slutligen är Levante en stark vinnare. Senast blev det 0-3 borta mot Atlético Madrid. Inte mycket att säga om och spelmässigt var det bättre än vad siffrorna visar. Innan den matchen hade Levante visat riktigt fin form. Här väntar jumbon Malaga med endast 20 inspelade poäng på hela säsongen. Det är 14 poäng till närmaste lag ovanför strecket, som är just Levante. Hoppet är i praktiken ute. Det här fixar Levante!

Torsdagens Systemförslag för Topptipset

Burnley – Chelsea                              X2

Burnley är ligans mest formstarka lag med fem segrar i följd. Tufft motstånd för hemmalaget, för tufft för tre poäng.

Leicester – Southampton               1X

Leicester City har två raka förluster, men har faktiskt spelat ganska bra i båda dessa matcher. Southampton radar upp förlusterna. Etta.

Brommapojkarna – Elfsborg          1X2

Elfsborg är fortsatt nollat i Allsvenskan 2018, och har sett uddlöst ut. BP har spelat okej, även om förlusten mot Hammarby sved. Ses med chans här

Hammarby – IFK Norrköping         1

Bajen har inlett starkt, och laget har vuxit sen i fjol. Imponerar med sin offensiv. IFK Norrköping har mer att visa spelmässigt.

IFK Göteborg – Dalkurd FF              1

Göteborg har en bit kvar spelmässigt, men tränaren är nöjd med försvarsspelet. Dalkurd har blandat sina insatser. Ej ofarligt, men vår Topptipset expert kör utan gardering.

Alavés – Girona                                 1

Alavés tog ett stort kliv mot nytt kontrakt tack vare 1-0-segern mot Eibar. Formsvaga Girona tappar i topp sex-jakten.

Levante – Malaga                              1

Hoppet verkar ute för Malaga i La Liga. De har hela fjorton poäng upp till strecket. Levante föll mot Atletico Madrid senast, men annars har formen varit fin.

Real Sociedad – Atlético Madrid     1X2

Atlético Madrid avslutar dagens Topptipset kupong, men matchen finns även med på Bomben2. De hade inga bekymmer i 3-0-segern över Levante. Har avbräck i backlinjen. Real Sociedad är inte pålitligt alls.