Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Stryktipset 10 Februari

Fotboll Bild Tips Stryktipsförslag 10 februari

Denna vecka ligger det hela 12 miljoner i jackpott på Stryktipset! Alla är sugna på att tippa 13 matcher. Det är inte lite det och här kommer våra tips som gäller Stryktipskupongen den 10 februari. Precis som alltid är det en lördag med spelstopp kl. 13 denna vecka. Man City garderas av våra spelexperter. Fulham, Ipswich och Wolverhampton är trygga spikar från The Championship.

Nedan hittar du fler tips, där vi väljer endast ett resultat för samtliga Stryktipset-matcher. Är du intresserad av vårt tipssystem och se våra helgarderingar, får du vänta några veckor till. Vi jobbar nämligen på att lansera en Stryktipset-podcast med expertanalys för lördagsmatcher. Det går bra att ta del av våra tips på Stryktipset för varje enstaka match, välja säkra bets och spela på fotboll hos odds sidor i stället för Svenska Spel. Det gör vi nämligen själva, om oddsen är högre på nätet.

 1. Manchester City – Leicester 1

Kupongen inleds med två bästa City-lag i Premier League. Givetvis bra chans för det enorma Manchester City – men ändå en liten varning. Inte som allra hetast på sistone och till veckan är det Champions League-dags. Leicester brukar göra bra matcher mot detta motstånd och kryssgarderingen är inte så dum. Vårt experttips här är en solklar hemmaseger för Man City.

 1. Everton – Crystal Palace 2

Vi går vidare till match nummer 2 på Stryktipset den 10 februari 2018. Uselt av Everton senast och vi fortsätter att hålla oss klart skeptiska till laget. Palace har gjort det bra en längre tid: från november och framåt har man bara torskat mot Arsenal och Tottenham. X2 räcker anser våra experter.

 1. Stoke – Brighton 1

Jätteviktig match för båda lag. Stoke är på fel sida strecket och helt överraskade är vi inte, denna upplaga av Stoke är bräcklig. Bättring av Brighton på sistone men bortaspelet är i regel ofarligt. Söker en pinne här – som bäst lyckas man med det. 1X är tipset här.

 1. Swansea – Burnley 1

Hatten av för Swansea innebär lägre odds hos spelbolag. Denna uppryckning hade vi inte räknat med! 8-1 i cupen i veckan och segrar mot Liverpool och Arsenal här hemma de senaste veckorna. Burnley tog poäng av Man City men har ju annars svalnat, har faktiskt inte vunnit sedan den 12 december. En hemmaseger tippas här och det är en av de bästa Stryktipset tipsen denna vecka. Vi rekommenderar er att även lägga några kronor på matchen i sig.

 1. West Ham – Watford X

Mittenmöte rent placeringsmässigt – men båda lagen är fortfarande indragna i bottenstriden. West Ham åkte på första förlusten på länge senast, medan Watford klev ifrån mot problemlaget Chelsea. Den segern bör inte övervärderas just nu. Hårt att vänta här. Svårtippat, kanske veckans mest svårtippade Stryktipset match.

 1. Bolton – Fulham 2

Ny nyckelseger för Bolton här hemma senast och laget ska respekteras här – men oj vad starkt Fulham går! Full pott och 16-2 på fem matcher under 2018 och det börjar bli Premier League-doft. Öser på i denna match nummer sex på Stryktipset lördag.

 1. Brentford – Preston 1

Plötsligt två raka förluster för Brentford och nu behöver man genast slå tillbaka för att hålla kontakten uppåt. Kan mycket men lär få slita även här, Preston är mycket svårslaget. Ettan garderas ganska kvickt.

 1. Bristol City – Sunderland 2

Rolig chanstvåa på match 8 på Europatipset och Topptipset idag! Negativ trend en längre tid för Bristol City, inte helt överraskande. Sunderland krisar vidare men det kan vara ett bra läge att gästa ett stressat Bristol här.

 1. Derby – Norwich 1

Derby har inte torskat sedan november och släpper in väldigt få mål – vi kan absolut se det räcka hela vägen till Premier League. Ändå ingen ”säker” etta här. Möter ett Norwich som täppt till bakåt och som börjar få lite kontakt med kvalstrecket.

 1. Ipswich – Burton 1

Iskall period för lilla Burton och visst kommer det bli svårt att slå tillbaka i bottenstriden – det luktar nedflyttning lång väg. Ipswich är ojämnt men hemmasiffrorna är bra och visst är man given favorit här.

 1. Middlesbrough – Reading X

Nej, det lossnar inte för ”Boro” och vi börjar tvivla på att man når topp-6. Det gör även marknaden, om vi kikar på läget på oddsbörsen. Offensiven har varit trubbig mest hela säsongen och det kan bli tufft att få hål på ett Reading som varit stabilt i bortaspelet på sistone.

 1. Nottingham – Hull 1

0-8 på de fyra senaste hemmamatcherna men här får Nottingham ändå tipset. Möter ju ett hårt krisande Hull som vunnit blott en bortamatch på hela säsongen och som fortfarande saknar folk.

 1. Wolverhampton – Queens PR 1

Sist ut i våra Stryktipset tips är Wolves mot QPR. Efter minisvackan har Wolves löst uppgifterna på sistone och fortfarande har man ju ett järngrepp om en Premier League-plats. I den här typen av uppgifter har Wolves verkligen varit pålitligt – svårt att se ett begränsat QPR störa.