Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Experttips Stryktipset 3 Mars

Experttips för Stryktipset kupong idag

En riktigt bra spelkupong väntar på er som gillar jaga storvinsten för 13 rätt idag. Experttips på Stryktipset är sällan lika roliga att skriva. Det blir nämligen ca tio miljoner i jackpott på Stryktipskupongen idag, lördag, den 3 mars. Vår expert på Ettkrysstvå anser att det är på förhand en ganska hemmabetonad kupong, när analysen av dagens 13 matcher på Stryktipset görs.

Storlagen Liverpool och Tottenham anses som stora streckfavoriter idag. Vill du jaga de stora pengarna kan det enligt oss verkligen löna sig att hel- eller halvgardera något av de lagen. Motståndarna får inte så många streck på sig. Newcastle kan ju sprattla till ibland. Premier League-laget har gjort bra matcher mot Liverpool tidigare och något roligt kan hända på Stryktipset även idag.

Experten Tippar Dagens Stryktipset

Dags då att kika närmare på 13 matcher som är med på Stryktipskupongen idag. Vi följer vår vanlig rutin och går igenom alla fotbollsspel, bjuder på experttips och skriver kort om varje match. Lycka till!

Liverpool – Newcastle 1

Första Stryktipset matchen som våra experttips avhandlar är Liverpool mot Newcastle. Att tappa 0-2 på bortaplan senast är svagt av Newcastle. Liverpool har 11-1 på sina tre senaste matcher och är obesegrade i sina 14 senaste hemmamatcher. Newcastle brukar visserligen göra bra insatser mot Pool, men med nuvarande form på hemmalaget räcker det inte. Säker etta här enligt vår tipsexpert.

Leicester – Bournemouth 1

Näst ut på dagens Stryktipskupong är Leicester City. Stark upphämtning av Bournemouth senast, med två mål på sista tio minuterna. Mötena med Leicester brukar vara tighta och målsnåla. Med tanke på bortalagets relativt goda form så kan man kanske få med sig ett kryss härifrån trots att Leicester är ett homogent hemmalag. Även här är experttipset än hemmavinst för City.

Southampton – Stoke 1

Hemmalaget Southampton blir betrodda här även om man bara mäktat med fem segrar i ligan hittills. Räddades av en kvittering på övertid senast. Båda lagen är i stort poängbehov där hemmaplan kan vara avgörande. Bästa målskytten Charlie Austin fortfarande skadad i hemmalaget. Experten tror på svag etta i denna fotbollsmatch nu på lördag. 50 kr på Betser satsar vi på Southampton som vi tycker bara måste vinna idag.

Swansea – West Ham X

Premier Leagues kanske svagaste lag just nu. Båda lagen, Swansea och West Ham, kommer från stjärnsmällar senast med 1-4 i baken, men innan dess hade Swansea fem raka utan förlust. West Ham är i alla fall något hetare än hemmalaget på att göra mål och har nätat i sina senaste sju bortamatcher, och i deras elva senaste totalt sett. Oavgjort är utgångstipset, men helgardera helst på Stryktipset här, om du har råd.

Tottenham – Huddersfield 1

Spurs är obesegrade i sina tio senaste ligamatcher och har inte förlorat på hemmaplan på inte mindre äntretton matcher. Dessutom är man starka offensivt, därför blir det svårt för Huddersfield som har problem i defensiven. Säker etta här. Veckans säkraste tips på Stryktipset! Vi spelar även etta på singel och satsar en tusenlapp på denna match själva.

Watford – West Bromwich 1

Gästande West Bromwich är hopplöst på sistone. Premier League-laget har inte vunnit på fyra matcher i ligan. Endast sju inspelade poäng på bortaplan talar för att laget inte räcker till. Watford döremot är ett  stabilt mittenlag trots en ganska lång skadelista och bör vinna här. Slog nyligen Chelsea med 4-1 hemma. Vi tror hårt på hemmavinst även för Watford. Inte lika givet som Tottenhams hemmavinst, men ändå minst 80 procents vinstchans. Stryktipsets näst säkraste bet idag.

Aston Villa – Queens Park Rangers 1

Hemmalaget Aston Villa jagar walesiska Cardiff på andraplatsen i tabellen i The Championship. Det gör de rätt bra, vilket påverkar dagens Stryktipset tips. Villa är obesegrade i senaste nio hemmamatcherna, vilket vittnar på deras styrka. Senast vände laget 1-2-underläge sista halvtimmen till 4-2 seger och formen är bra. Queens Park Rangers har däremot dyster form och tar mestadels sina poäng på Loftus Road arenan. Stryktipset experttips landar på hemmavinst. Klar etta och Paddy Power Odds väljs av vår Stryktipsexpert för tips på denna engelska toppmatch i division 2.

Bolton – Preston X

Tuff hemmatch för Bolton då Preston dels har bättre form men också är obesegrade på bortaplan i sina nio senaste matcher. Preston går för topp-6 och ska åtminstone kunna spela till sig en poäng här då Bolton endast mäktat med ett mål på de senaste fyra omgångarna.

Brentford – Cardiff 2

Cardiff ångar på i toppen av tabellen och ståtar med fyra raka vinster utan insläppt mål, samt obesegrade i sina åtta senaste matcher. Brentford är dock ingen lätt motståndare och har en bra offensiv. Tipset till Cardiff men det garderas med ett kryss.

Bristol City – Sheffield Wednesday 1

Bristol City åkte på ett sent avgörande senast borta mot Cardiff men är fortfarande i ett bra utgångsläge för kvalspel till PL. Sheffield Wednesday måste börja titta nedåt för att inte bli indragna i bottenstriden efter några mindre bra resultat på sistone. Etta.

Derby – Fulham X

Oerhört jämna lag som båda krigar i toppen av tabellen. Derby har en fin svit med åtta raka matcher utan förlust på hemmaplan medan Fulham inte förlorat på sina tolv senaste matcher. Båda lagen är nog nöjda med ett oavgjort resultat, men Derby knapp favorit på hemmaplan.

Millwall – Sunderland 1

Jumbon Sunderland jagar halmstrån och har kvitterat till 3-3 på övertid i sina två senaste poängmatcher. Förutom det har poängen uteblivit på slutet. Millwall däremot är oerhört formstarka och har en stark svit även på hemmaplan med nio raka utan förlust. Given etta med odds från spelbolag på låga 1,35.

Nottingham – Birmingham 1

Vi avslutar våra experttips på Stryktipset med veckans sista match. Svenska Spel har valt ut Nottingham mot Birmingham som match nummer 13 idag. Det är två lag som letar formen här på City Ground. Birmingham har också oerhört svårt att göra mål, medan Nottingham har förtvivlat svårt att hålla tätt bakåt. Här får Forest tipset men det är med knapp marginal. Birmingham behöver poäng.