Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tipsförslag 1 December

Fredag Powerplay Oskarshamns spelare

Idag handlar det mesta om VM-lottningen. Du som föredrar ishockey, kan istället njuta blandningen av trygga spikar och roliga skrällar på fredagens Powerplay spelkupong! MODO laddade ur rejält i veckan och kan fixa derbyskräll. Det är vårt främsta tipsförslag idag.

I fredagens enda SHL-litar vill vi inte lita på Färjestad, som inte fick utdelning mot Malmö senast och som agerat mer ojämnt på sistone. Gästar nu hockeyrivalerna Karlskrona som också mötte Malmö senast – och som skrällvann, starkt och viktigt. Här hemma kan Karlskrona vara klart svårspelat och vår feeling är att Färjestad får slita hårt för poängen.

I Allsvenskan ser Oskarshamn och Södertälje ut som trygga hemmavinnare. Kvällens hetaste match är derbyt mellan Timrå och MODO, där Timrå är en favorit i fara. Laget kom visserligen tillbaka till två poäng i Leksand senast men har slitit med formen en längre tid. Målskyttet går ganska trögt. MODO har varit ojämnt mest hela vägen men i veckan gjorde man hela 7-1 på Almtuna och den typen av kapacitet finns – skönt derbyläge för MODO, vill vi mena!

Vi avslutar dagens speltips med spik på schweiziska Lausanne, som imponerade i veckans 4-0-seger borta mot Fribourg och som kan betydligt bättre än vad tabellen visar. Fredagens motståndare Ambri hör dock hemma i bottenträsket – och i den här arenan brukar laget ha det jättesvårt. Sund spik att avsluta kupongen med och vi landar därmed på 108 rader:

Karlskrona – Färjestad               1X2

Karlskrona gör fina insatser emellanåt men det är nästan uteslutande hemmavid. Segern över Malmö senast var lagets första bortatriumf. I alla lägen får Karlskrona det jobbigt här.

Oskarshamn – Troja/Ljungby   1

Troja/Ljungby föll mot Tingsryd senast och det var lagets femte raka förlust. Med den statistiken är det inte konstigt att Troja ligger sist i tabellen. Bortamatch mot hårt motstånd säger etta.

Pantern – Tingsryd                     1X

Pantern är seriens poängrikaste hemmagäng. Laget har dessutom överlag gjort stronga resultat den senaste tiden, oavhängigt av var matcherna spelats, förutom senast mot Vita Hästen.

Södertälje – Almtuna                 1

Almtuna kom ner på jorden med dunder och brak vid förlusten mot Leksand med 1-7. Du kan spela utan gardering relativt riskfritt. Almtuna har hög högstanivå men faller igenom lite för ofta. Även med en bra insats här blir det knepigt.

Timrå – MODO                           1X2

Ett mycket intressant möte! Med ett normalt formläge hade Timrå varit en ganska så stor favorit för oss i den här matchen. Nu är dock läget ett helt annat och vi vädrar skräll av MoDo.

Resterande Powerplay Matcher Från Schweiziska Hockeyligan

  • EHC Biel – Zug                            1X2
  • Fribourg – Kloten                       1X
  • Lausanne – Ambri                     1