Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips 14 December Hockey: Powerplay

Powerplay hockey tips

Ryssland ser väldigt stjärnspäckat ut i årets Channel One Cup och spikas på torsdagens Powerplay. Ett nytänt Philadelphia levererar också! Tre Kronor har skickat en stark trupp till Channel One Cup och många av dessa spelare kommer garanterat att lira OS om två månader. Tre Kronor-truppen bleknar ändå i jämförelse med ryssarnas trupp, måste vi säga… Ryssland har lastat in sina största stjärnor och med mängder av spelarna från topplagen St Petersburg och CSKA Moskva ser det ruskigt slagkraftigt ut. Vi går emot Tre Kronor denna gång.

Philadelphia Flyers var nyligen ett riktigt krislag, med tio raka utan seger! Nu har det det dock lossnat rejält: senast besegrades topplaget Toronto och det var fjärde raka segern. Flyers närmar sig strecket igen och på torsdagen ska jumbon Buffalo besegras.

Vi vill även skrällvarna för Anaheim i dagens hockeytips, som efter massor med skador börjar få ordning på skadelistan. Senast var stjärncentern Getzlaf tillbaka och det kan absolut vara klättring på gång i tabellen. St Louis borta är jättetufft men vi vill ha med Anaheim-skrällen som får Powerplay-oddset att stiga.

Dagens Powerplay Kupong

Vi spelar 48 rader enligt nedan:

  1. Sverige – Ryssland                   2

Sverige står inför en rejält svår utmaning i kväll. Ryssland har tagit ut ett riktigt starkt lag och det kommer krävas mycket av Tre Kronor för att ta poäng. Sverige har också ett kapabelt lag till sitt förfogande men vår känsla är ändå att de väger lite för lätt. Ryssland satsar alltid lite extra inför Channel One Cup och vi utgår från att den vassa offensiven kommer ställa till det för Tre Kronor och dess defensiv.

  1. Servette – Zug                        X2

  2. Columbus – NY Islanders   1X

Columbus har visat prov på en fin defensiv under en stor del av säsongen men den brast rejält i 2-7-förlusten mot Edmonton senast. Det är ingen vild gissning att man pratat igenom vad som gick fel försvarsmässigt och att vi får se ett bättre defensivt fokus i nattens NHL match. NY Islanders har bara vunnit en av de sju senaste matcherna under ordinarie tid och det krävs en uppryckning för att besegra ett revanschsuget Columbus.

  1. Philadelphia – Buffalo        1

Inget av lagen har presterat speciellt bra så här långt in på säsongen. Philadelphia ligger näst sist i Metropolitan Division med 31 inspelade poäng och Buffalo ligger sist i Atlantic Division med 22 inspelade poäng. Buffalos främsta problem ligger i offensiven och de har bara producerat 67 mål på 31 matcher. Philadelphia har visat fin form på slutet med fyra raka segrar och de förtjänar att bära favoritskapet i natt.

  1. Montreal – New Jersey       1

Montreal är ett lag som agerat otroligt ojämnt så här långt in på säsongen och det är svårt att veta var de står från match till match. Formen har varit svag på slutet med tre raka förluster (två under ordinarie tid). New Jersey tog en överraskande enkel seger mot Los Angeles senast och en likvärdig prestation kommer räcka långt mot Montreal. Det ser ut att kunna bli en jämn och spännande match.

  1. St.Louis – Anaheim             1X2

Det råder inget snack om att St.Louis varit det bättre laget så här långt. Anaheim har inte nått upp i den standard vi har förväntat oss. St.Louis kommer från en 0-3-förlust mot topplaget Tampa Bay och det talar för revanschlust i natt. Anaheim har ryckt upp sig och spelat fem raka utan att förlora under ordinarie tid. Det återstår att se om Anaheim klarar av att stå emot St.Louis i natt.

  1. Calgary – San Jose               1X

San Jose har imponerat med en stark defensiv den här säsongen. De har snittat 2,38 insläppta mål per match och det är starka papper. Det tåls att jämföra med Calgary som släppt in 96 mål. Det är värt att notera att Calgary och San Jose spelat ihop 35 poäng vardera men San Jose har spelat två matcher färre. Hemmaplansfördelen ger Calgary ett knappt favoritskap men San Jose kommer bjuda på tufft motstånd.

  1. Edmonton – Nashville        1

Vi håller Nashville som storfavoriter, vilket inte är fallet hos odds sidor. Kikar man på NHL odds på diverse sajter, verkar det som att hockey experterna lutar sig mer åt ett kryss. Vi menar att Edmonton varit en besvikelse så här långt in på säsongen. Spelarna visade dock vilken inneboende kapacitet det finns i laget då Columbus besegrades med 7-2 senast. Spelet på hemmaplan har varit sämre och Edmonton har spelat fyra raka på hemmais utan att vinna under ordinarie tid. Nashville städade av Vancouver med 7-1 natten till idag och formen är fantastiskt fin.