Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Nattens NHL Matcher

Nattens NHL matcher - hockey tips

Det är sällan som NHL bjuder på så många nattens matcher som idag. Det blir en riktig fest för alla er som gillar betting på denna underbara vintersport. Vi på Ettkrysstvå finns här för att ge er nattens bästa hockeytips. Nedan går vi igenom samtliga NHL matcher som spelas natten mellan den 3 och den 4 februari. Vi skriver endast några rader om varje spel som kommer. Förhoppningsvis räcker det för att hjälpa er vinna pengar på hockey betting. Lycka till!

Montreal – Anaheim

Anaheim var bra i några matcher men förlusten senast mot ihåliga Ottawa. Montreal sliter på utan någon vidare framgång men här får laget chansen av oss.

Philadelphia – Ottawa

Philadelphia kommer från tre raka nederlag mot hårt motstånd. Här går svårighetsgraden ner markant och ettan ser mycket trolig ut.

Boston – Toronto

Toronto må vara riktigt bra men vi håller faktiskt Boston högst av samtliga lag. Det skickliga backspelet sticker ut extra och det går egentligen inte att peka på några svagheter.

Buffalo – St Louis

Buffalo klämmer in några segrar emellanåt men det är bara att konstatera att laget inte duger i längden. St.Louis är starkt och förlusten mot Boston senast är inget att säga om.

Florida – Detroit

Dubbla segrar för både Florida och Detroit på slutet, vilket är rätt sällsynt förekommande. Florida bör vinna den här hemmamatchen.

New Jersey – Pittsburg

Pittsburgh har nu passerat New Jersey och är glödhett offensivt. 18 mål har prickats in på de tre senaste matcherna! Avståndet till New Jersey tänjs ut.

NY Islanders – Columbus

Två mycket tveksamma prestationer i rad av New York Islanders på slutet. Columbus har också förlorat men skött sig mindre dåligt.

Winnipeg – Colorado

Winnipeg har vuxit fram som ett av de allra vassaste lagen. Colorado har överpresterat men kommit ner på jorden.

Dallas – Minnesota

Minnesota gör det mer än ok och slog ett lite tröttkört Vegas senast. Dallas har inte lyckats toppenfint den senaste tiden men vi har ganska höga tankar om det laget

Nashville – NY Rangers

Nashville ligger med bland topplagen och det skulle förvåna ifall laget föll bort därifrån. New York Rangers spel haltar betänkligt.

Calgary – Chicago

Det finns en stor osäkerhet i Chicagos spel, tvärt emot vad man varit van vid under många säsonger. Calgary törstar efter vinst.

Vancouver – Tampa Bay

Tampa är poängbäst och studsade tillbaka kraftfullt mot Calgary, med sju bortamål, efter missen mot duktiga Winnipeg. Vancouver har vunnit ovanligt mycket på sistone men här blir det svårt.

Los Angeles – Arizona

Los Angeles har halkat under slutspelsstrecket men det lär ordna till sig. Arizona är ohjälpligt sist i samma Division.