Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Hockey Powerplay

Dagens Speltips Hockey Powerplay Kupong

Gillar ni betting på ishockey, får ni en riktigt bra dag idag. En massa odds på olika matcher, däribland SHL och NHL. Speltips på hockey Powerplay tipskupong kommer här. Dessutom publicerar vi även en separat artikel som avser tipsförslag på nattens NHL matcher senare under dagen. Först då en analys och rekar för Svenska Spels Powerplay som är inspirerade av Expressen speltips och Rekatochklart. Precis som vanligt handlar det om att ha alla rätt för att vinna mycket pengar på dagens Powerplay spelkupong. Nedan får du en del nyheter och rekommendationer om hur du får en storvinst hos Svenska Spel idag.

Inför Dagens Powerplay Hockeymatcher

Förbryllande många matcher att ge speltips för idag, tisdag. Inför dagens Powerplay hockeyspel gör vi en fulltäckande analys av kommande SHL-spel. Först ut genomgång av bästa speltips, vartefter fortsätter vi med att gå igenom samtliga kupongmatcher en efter en. Ligorna är i full gång och betting på hockey är sällan roligare än i slutet av januari. Snart blir det dock en paus för OS-2018 börjar nästa månad.

Det är SHL som står i fokus på dagens kupong på Powerplay och flera öppna matcher. Mora har två raka segrar, men ställs nu mot ligans bästa lag Växjö. Ajaj! Brynäs får nu chansen att på allvar ta upp kampen om en plats bland de sex främsta och en direktplats i en kvartsfinal. Oerhört värdefullt när slutspelet startar och det är inte så förfärligt långt dit.

Malmö ligger sexa och har fyra poäng ner till Brynäs. Snacka om sexpoängsmatch! Brynäs hemmastatistik imponerar. Nio segrar på de tio senaste och åtta av dessa har varit fullpoängare. Senast kom första förlusten på länge när Linköping gästade, men mot Malmö ska brynäsarna upp på banan igen. Rolig spik!

Karlskrona har varit nere för räkning under lång tid och det är nog bara en tidsfråga innan nådastöten sätts in. Laget sprattlade till förra veckan med nödvändiga segrar mot bottenkollegorna Rögle och Mora. Gott så, men några formbesked var det inte. Spelet räcker inte till och laget kan redan nu ställa in siktet mot en kvalfylld vår. Linköping har egentligen ett manskap som ska räcka långt, men säsongen har varit besvärlig och några mästartakter syns inte. Svaga Karlskrona är dock ett lag som ska besegras.

Sista spiken på kupongen är den allra bästa. Växjö har varit ligans bästa lag den här säsongen, dessutom utan konkurrens. Toppar ligan med enorma 14 poäng och förstaplatsen känns bergfast. Snedstegen är få och när de kommit har det ofta varit mot tufft motstånd på hemmaplan. Senast blev det förlust hemma mot Djurgården efter straffar. Djurgården kvitterade med fem sekunder kvar och det var ytterst nära ytterligare en fullpoängare. Den poängförlusten retar upp Växjö tillräckligt mycket för att Mora ska bli ett enkelt byte.

Våra Speltips på Hockey Kupong Idag

Det kommer säkert att vara en hel del pengar i prispotten hos Svenska Spel Powerplay kupong idag. Dags att kika på vad som väntar i varje match som spelas och ge förslag. Våra speltips för hockey innehar följande 54 rader:

  1. Brynäs – Malmö Redhawks    1

Först ut på Powerplay hockey kupongen är Brynäs som tar emot Malmö i SHL idag. Det är viktiga poäng som står på spel kring slutspelsstrecket. Brynäs kan minska avståndet till Malmö till en poäng om de vinner under ordinarie tid. Malmö kommer från ett dubbelmöte mot Mora som bara gav en poäng och vi sätter ett frågetecken för formen. Brynäs föll oväntat mot Linköping i senaste hemmamatchen men spelarna tog snabb revansch mot HV71. Vi kan inte ge annat än en klar etta som speltips här. Brynäs har varit väldigt bra på hemmaplan under säsongens andra halva och favoritskapet för detta hockeylag är helt befogat.

  1. Frölunda – Djurgården            1X2

Näst ut på dagens hockey kupong är Frölunda mot Djurgården. Lagen möttes så sent som i går på Hovet och då vann Frölunda rättvist med 1-0. Frölunda lyckades sätta hög press på Djurgården och det medförde att stockholmarna inte fick rätt rytm i sitt spel. Djurgården hade stora problem att etablera långa anfall i Frölundas zon. Nu är det Frölunda som har hemmaplansfördelen och Djurgården måste upp i nivå för att kunna revanschera sig, inte minst framför motståndarmålvakten. Vi helgarderar här i våra speltips. Det är inte en match som du bör spela på idag, oavsett hur mycket du får i betting bonus.

  1. Karlskrona HK – Linköping          2

Hockey speltips fortsätter i Karlskrona. Hemmalaget visade väldigt bra moral då de kämpade till sig två livsviktiga poäng i bortamatchen mot Rögle. Det skiljer fyra poäng upp till Rögle ovanför strecket just nu och Karlskrona måste fortsätta vinna matcher. Linköping är ett bättre lag än Karlskrona och spelarna är ute efter revansch efter 0-2-förlusten mot Luleå. Linköping gjorde det bra i senaste bortamatchen mot Brynäs och östgötarna blir svårstoppade om de kommer upp i samma nivå i kväll.

  1. Skellefteå – Rögle                     1

Powerplays nästa match är Skellefteå mot Rögle. Det är en av de enklaste matcher att gissa resultat i bland alla som är med i dagens hockey speltips. Skellefteå hockeyklubben kommer från två raka förluster mot HV71 och Frölunda. Det som är mest illavarslande är att Skellefteå inte imponerat sett till det egna spelet. Rögle har helt okej form med tanke på att de tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna. Vi tycker dock att Rögle borde ha besegrat Karlskrona senast för att få ett godkänt betyg. Vi är inte säkra på att Skellefteå bara besegrar ett Rögle som är i stort poängbehov.

  1. Växjö Lakers – Mora                1

Toppen möter botten i nästa match på Powerplay kupongen! Det är Mora som behöver poängen bäst med tanke på att Växjö leder SHL i stor stil. Vi tror ändå inte att det får en avgörande betydelse. Växjö är ett par klasser bättre än Mora i grund och botten. Smålänningarna bör vara revanschsugna med tanke på att de förlorade senaste matchen mot Djurgården efter straffar. Växjö ska besegra Mora om de kommer upp i normal standard.

  1. Örebro HK – HV71                   1X2

Hockeymatchen mellan Örebro och HV71 är svårtippad. Örebro har dålig form men man ska veta att de drogs med magsjuka i matcherna mot Malmö och Färjestad, vilket förstörde chanserna att vinna. HV71 är hopplöst ojämna i sina framträdanden. När spelet klaffar är de riktig bra men defensiven har varit för ojämn sett till säsongen som helhet. Det är inte lätt att möta Örebro på bortaplan och HV71 måste prestera på topp för att vinna.

  1. HC Davos – Lugano                1X

Kvällens match mellan Davos och Lugano är absolut oviss. Hade vi haft möjligheten, skulle vi exkludera den helt från dagens hockey speltips. Davos ska ha ett knappt favoritskap när de spelar på hemmaplan men vi konstaterar att Lugano är ligans tredje bästa bortalag sett till inspelade poäng. Lägg därtill att Lugano gjort fler mål och släppt in färre mål än Davos den här säsongen. Lagens senaste inbördes möten har varit målmässigt jämna och mycket talar för att vi får se en ny jämn match i kväll.

  1. Fribourg – Lausanne               1X2

Fribourg har varit snäppet vassare så här långt in på säsongen och spelet har varit stabilt i de fyra senaste hemmamatcherna där Fribourg tagit elva poäng av tolv möjliga. Lausanne är ett av ligans sämre bortalag sett till inspelade poäng. Lägg därtill att Lausanne bara vunnit en av de fem senaste matcherna under ordinarie tid. Vi vågar inte heller välja någon favorit här och kör 1X2 som speltips. Faktorer som form och hemmaplansfördel talar således för att hockeylaget från schweiziska Fribourg tar poäng i kväll.