Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 2 April

Powerplay Måndag Speltips 2 April

Kort genomgång av måndagens Powerplay. Hockey är fortfarande intressant, men det är fotboll som återigen är i fokus för oss på redaktionen nu. Allsvenskan är igång och CL kvartsfinalerna väntar. Klubbfotbollen är tillbaka. Men även om det är så att vi är sugna på fotboll, innehåller även Powerplay en rad matcher som är värda rekar och bets. Växjö och Borlänge är våra utgångstips på en ganska knepig Powerplay-kupong. Vi väljer också att flagga lite för Västervik, som verkar få ett lyft av tränarbytet.

Växjö Lakers spelade som bekant hem SHL:s grundserie på ett imponerande sätt och får stå som favoriter till SM-guldet. I kvartsfinalen gjorde man processen tämligen kort med Brynäs, vilket innebär att man fått ett par dagars extra vila inför semifinalen. Malmö stod för en liten skräll då man slog ut Frölunda med 4-2. Hos Redhawks närmar sig Nichlas Hardt comeback, men Lars Bryggman är fortsatt indisponibel. Lakers vann tre av fyra möten i grundserien och utgångsettan är given.

Karlskrona har skaffat sig matchboll i kampen om SHL-kontraktet, då man malt ned Timrå i 3-1-brygga. I senaste mötet blev det seger med 4-2 i en match där man hämtade upp underläge två gånger. Överlag var det en stark laginsats, där man utnyttjade motståndarnas misstag. Nu får man bära favoritskapet på hemmais.

Kvalet till hockeyallsvenskan ser ut att utvecklas till ett rejält getingbo där alla slår alla och där man som tippare inte skall snåla på garderingarna. Vi tror dock att Borlänge, som besegrade Piteå med 7-0 på hemmais i Allettan Norra, går segrande ur striden då lagen möts igen. Bra match att satsa på, om ni hittar höga oddsbonusar. Västervik, som fick en nytändning av tränarbytet, skall inte räknas bort mot Västerås och vi plockar med tvåan.

Dagens Powerplay Systemförslag på 54 rader

  • Växjö Lakers – Malmö Redhawks                 1
  • Karlskrona – Timrå                                         1
  • Borlänge – Piteå                                              1
  • Huddinge – Troja/Ljungby                             1X2
  • Västerås – Västervik                                        1X2
  • CSKA Moskva – St Petersburg                       1X2
  • Lugano – EHC Biel                                           1
  • ZSC Lions – Bern                                             1X