Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag 19 Februari Hockey Tips

Hockey Powerplay spelförslag Minnesota

Det är inte bara OS utan även hockey i stort, inte minst i NHL som blir allt hetare. På måndagens Powerplay litar Ettkrysstvå hockeyexpert i sina spelförslag på Washington och Nasvhille. SSK ska inte torska hemma mot MODO är ett annat hett speltips från expert.

Förlusten i Timrå senast var förstås ingenting att skämmas över och på det stora hela har Södertälje visat ganska skarp form den senaste tiden. Nu gästas man av ett MODO som börjat svalna igen efter en bra period. Kostsam förlust i Ljungby i helgen och tufft även här. I spelarduellen från matchen streckar vi gärna åt båda håll – Thomas Valkvae Olsen och Emil tillhör båda seriens mest produktiva spelare.

Washington kämpar om divisionstiteln och har gjort det bra på sistone – men vad hände senast? Laget förvånade de flesta av oss som gillar spela på odds. Pinsam förlust med 1-7 i Chicago och det får Buffalo nu sota för – laddad insats på gång! Spik även på Nashville, som spelar för att bli ”bäst i väst”. Ottawa vann senast men det var mot krislaget Rangers. Risig status i flera månader hos Ottawa och detta ska bli alldeles för svårt.

Vår Powerplay Spelkupong: Tips och Senaste Nytt Inför Matcher Idag

Spikarna är starka och följande 48 rader ser bra ut:

  1. Södertälje – MODO              1

Södertälje och MODO slåss för en Topp 8-placering. Båda lagen parkerar på fel sida strecket inför kvällen men de har alla möjligheter att avancera i tabellen. Södertälje kommer från en knapp 0-2-förlust i den svåra bortamatchen mot Timrå och MODO har bara tagit en poäng i de tre senaste bortamatcherna. Båda lagen är i stort poängbehov och vi räknar med att det kommer synas ute på isen i kväll. Det är upplagt för en jämn match.

  1. T Valkvae Olsen – E Molin   1X2

  2. NY Islanders – Minnesota   12

New York Islanders ligger åtta i Eastern Conference och Minnesota återfinns som sjua i Western Conference. Islanders har uppträtt ojämnt under en större del av säsongen men nu ser det bra ut då Carolina och New York Rangers besegrats med 3-0 i de två senaste matcherna. Minnesota är otroligt svårstoppade för dagen. De har bara förlorat en av de sex senaste matcherna under ordinarie tid och Minnesota kommer sälja sig dyrt i natt med.

  1. Buffalo – Washington              2

Buffalo har gjort en riktigt dålig säsong. De har spelat ihop 45 poäng på 59 matcher och det är bara Arizona som tagit färre poäng i nuläget. Washington ligger femma i Eastern Conference och huvudstadslaget är svårslaget. Washington var uppe i fem raka förlustfria matcher under ordinarie tid innan Chicago blev för svåra senast. Washington har varit bättre än Buffalo sett till säsongen som helhet och de ska vara utgångsfavoriter.

  1. Calgary – Boston                   1X

Calgary ligger nia i Western Conference inför nattens NHL matcher. Prestationerna har varit otroligt ojämna den senaste tiden med tre förluster och två vinster sett till de fem senaste matcherna. Boston gör det jättebra som tvåa bakom Tampa Bay i Western Division. Boston bör ha en bra känsla i och med att de besegrade Calgary med 5-2 förra veckan. Lägg därtill att Boston vann den senaste bortamatchen i Calgary med samma siffror.

  1. Nashville – Ottawa                1

Nashville ska ses med bra vinstchans i nattens match. Säsongen som helhet har varit bra och de ligger trea i Eastern Conference i skrivande stund. Nashville har förlorat de två senaste matcherna under ordinarie tid och det talar för revanschlust i kväll. Ottawa är ett av de sämre lagen i Eastern Conference men de besegrade formsvaga New York Rangers med 6-3 i den senaste matchen. Det blir tuffare för Ottawa att skrälla i natt.

  1. Chicago – Los Angeles         1X

En svårtippad match. Chicago har varit en besvikelse sett till säsongen som helhet. Los Angeles har några svaga resultat i bagaget från de senaste veckorna. Chicago var uppe i nio raka förluster (åtta efter ordinarie tid) innan Washington besegrades senast. Los Angeles förlorade tre raka matcher innan de tog en planenlig seger mot Buffalo senast. Det är upplagt för en jämn och tät match

  1. Vegas – Anaheim                  1X

Vegas har varit en stor positiv överraskning den här säsongen och det är synnerligen rättvist att de leder Western Conference. Vegas har vunnit fyra av de fem senaste matcherna under ordinarie tid och formen är strålande bra. Anaheim har ryckt upp sig en aning och de kommer från två raka segrar mot Chicago och Minnesota (straffar). Vegas har fin inbördes statistik mot Anaheim och vi är inne på att de vinner igen.