Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay tips 27 April Fredag

NHL grundseriens två bästa lag drabbar samman redan i andra omgången av Stanley Cup slutspel. Idag finns matchen med på Powerplay Fredag och vi inleder våra spelförslag med analys av detta möte. Vi kikar lite närmare på den glödheta duellen mellan Nashville Predators och Winnipeg Jets. Därefter går vi igenom fort resterande matcher på spelkupongen.

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Här har vi en riktig utmanare som kommer att växa med tiden. ScandiBet känns seriöst och lockar med riktigt bra bonus. Ett plus med trygga ägare i bakgrunden.

Inför Kvällens Powerplay

Nashville vann Presidents Trophy som ligans bästa lag i grundserien. Där slutade Predators tre poäng före just Winnipeg, ett lag som de får möta idag. I första slutspelsomgången i Stanley Cup besegrade Nashville Colorado med 4-2 i matchserien. Predators, som var i Stanley Cup-final i fjol, har en stark offensiv bredd där framför allt tredjekedjan övertygar stort. Dessutom har man ligans bästa backuppsättning, med Norris Trophy-nominerade Subban i spetsen. Tidigare i år var vi tvungna att sparka vår expert på NHL tips efter det att han gång på gång misslyckades med att tippa just Nashville. Nu har vi en ny expert gubbe på plats som brukar ha rätt med sina spelförslag på de flesta matcher, även Nashvilles.

Winnipeg såg piggt ut då Minnesota Wild besegrades med 4-1 i första Stanley Cup omgången. Jets styrka sitter i den urstarka offensiven, samt i att målvakten Hellebuyck gör sin bästa NHL-säsong någonsin. Ett litet orosmoln för Winnipeg hockeylaget är att de i nuläget har frågetecken för offensiva spelaren Nikolaj Ehlers. Även en rad andra spelare är tveksamma för spel inför inlämning av kvällens Powerplay kupong. Då syftar vi framför allt på Perrault, Armia och Enström.

Nashville Predators gick segrande ur striden i tre av fem inbördes möten i grundserien i NHL. Denna statistik gör att vår hockey expert håller laget som knapp favorit även i denna matchserie. Vi satsar 40 kr hos Betfair Odds på denna match och kommer även att betta live på spelet natten mot lördag.

Svensken Filip Forsberg, som gjorde 31 mål i grundserien, har hittills svarat för fyra mål i Stanley Cup-slutspelet. Han är en mer komplett tvåvägsspelare än Patrik Laine och bär inte lika stort offensivt ansvar. Detta är viktigt för att kunna tippa Powerplay h2h-mötet som dyker upp på fredagens spelkupong som match nummer två. Laine, som i sin tur dundrade in 44 mål i grundserien, gjorde två i första slutspelsrundan. När båda lagen möttes i grundserien tidigare under NHL-säsongen gjorde Forsberg noll mål. Laine svarade för ett. Nu är det dags för svensken att göra mål och vi är rätt säkra på tvåa och anser det vara en av dagens bästa rekar. Fler tips och systemförslag följer nedan.

System för Powerplay Idag Fredag

  • Nashville – Winnipeg                                           1X2
  • Filip Forsberg, NSH – Patrik Laine, WPG             2
  • Lugano – ZSC Lions                                              1
  • Vitryssland – Norge                                              1X2
  • Lettland – Schweiz                                                    2
  • Utica Comets – Toronto Marlies                        1
  • Leigh Valley Phantoms – Providence Bruins   1X
  • Tucson Roadrunners – San Jose Barracuda    1