Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay och Ishockey Speltips Vecka 44 Onsdag

Leksand Hockey Bild för Powerplay Speltips

Störtskön seger för MODO senast – på onsdagens Powerplay får laget fullt förtroende! Leksand klättrar vidare och även Chicago spikas. Det väntar en del bra hockeymatcher på onsdag, vecka 44. I år börjar november med en riktig ishockeydag. Vi inleder våra speltips med Powerplay och sedan fortsätter med speltips inför Allsvenskan och nattens NHL spel.

Så väl Allsvenskan som två nordamerikanska hockeymatcher är med i dagens Powerplay-kupong. Efter sex raka förluster levererade MODO i helgen bästa möjliga trendbrott då man åkte till huvudstaden och slog det formstarka AIK med 3-2. Otroligt skönt för MODO, som ju visade bra klass tidigt på säsongen. Gästas nu av Oskarshamn och det är inte lätt men kan MODO ”spela ut” ska man ha bra chans att följa upp trendbrottet.

Leksand har lagt krisen bakom sig och närmar sig toppen. Snygga 6-1 i Västervik senast var fjärde raka segern och nu är det helt annan harmoni i laget. Även Södertälje har verkligen fått ordning på torpet och är på väg uppåt i tabellen – men ett välmående Leksand ska ändå vara ett för tufft motstånd. ”Tillfälligt avbrott” för Södertäljes klättring. Tvåa tippas i denna Powerplay hockey match idag, onsdag.

Chicago började NHL-säsongen med några strålande insatser och visade att det finns grym kapacitet även denna säsong – men förra veckan var riktigt svag. Efter bottennappet i Colorado har laget fått vila och nu räknar vi med en retad insats hemma mot Philadelphia Flyers. Dessa blev senast första lag denna säsong att torska mot Arizona och här är känslan att man kommer till Chicago vid fel tillfälle. Notera att utöver speltips på hockey, har vi även publicerat en rad nya odds bonusar som går att hämta hos spelsajter med odds. Det kan vara värt att kika på dessa och använda dem på hockey bets idag.

Powerplay Speltips Onsdag 1 november

Vi spelar 72 rader enligt följande:

  1. Björklöven – BIK Karlskoga               1  2
  2. MODO – Oskarshamn                       1
  3. Södertälje – Leksand                             2
  4. Troja/Ljungby – Västervik                1X2
  5. Vita Hästen – Timrå                            X2
  6. Hudiksvall – Valbo                            1X
  7. Chicago – Philadelphia                    1
  8. Edmonton – Pittsburgh                   1X2

Allsvenskan Matcher Speltips

Troja/Ljungby – Västervik

Troja/Ljungby är nykomlingar i Hockey Allsvenskan den här säsongen och de ligger sist i ligan. Det största problemet för Troja ligger i hemmaspelet som varit under all kritik. Sex inspelade poäng på sju hemmamatcher är för dåligt. Västervik visade ganska bra form inför mötet med Leksand, men där kom de ner på jorden efter en 1-6-förlust. Troja har inte varit något extra på hemmaplan och vi blir inte överraskade om Västervik skräller i detta Smålandsderby.

Vita Hästen – Timrå

Näst ut på Allsvenskan spelschema idag är Vita Hästen mot Timrå. Hemmalaget har jätteproblem att hitta en jämn och stabil nivå. Det syns inte minst på resultat som 2-8 mot AIK, 7-0 mot Almtuna och 1-4 mot Tingsryd. Det positiva är att Vita Hästen brukar prestera bra på hemmais. Nu väntar en svår utmaning då topplaget Timrå kommer på besök. Stortalangen Jonathan Dahlén har verkligen höjt kvaliteten i offensiven. Timrå har tagit några fina segrar i de senaste bortamatcherna men de trivs bäst på hemmais.

Björklöven – Karlskoga

Det är två formsvaga lag som drabbar samman. Björklöven har inte alls visat prov på samma fina spel som de gjorde i början av säsongen. Skador och att de tappat i sitt presspel är två förklaringar till några av de sämre resultaten, men vi menar att Umeålaget kan bättre än visat. Björklöven har spelat tre av de fyra senaste matcherna på bortaplan och det är en tydlig fördel att vara tillbaka på hemmais då de möter ett bortasvagt BIK Karlskoga.

MODO – Oskarshamn

MODO har varit inne i en riktigt jobbig svacka. AIK besegrades visserligen i den senaste matchen, men frågan är om det var ett trendbrott? I mötet med AIK slog MODO ur underläge och kunde spela därefter. Nu är MODO tillbaka på hemmaplan igen och då förväntas ångermanlänningarna vara spelförande. Oskarshamn har dokumenterat fin form och spelarna duktiga i omställningsspelet. MODO måste vara noggranna med defensiven i kväll.

Södertälje – Leksand

Ett spännande möte mellan två formstarka lag. Södertälje var seriens slagpåse inledningsvis men man har hittat rätt i spelet efter tränarbytet. Leksand tvingades också till ett tränarbyte som gett positiv effekt. Helt klart är att det lyser självförtroende om båda lagen och det ska bli intressant att se dem i kväll. Leksand vann säsongens första möte med Södertälje med 3-1 och de har något högre grundkapacitet inom laget.

NHL Ishockeymatcher Speltips

Chicago – Philadelphia

Chicago har verkligen varit inne i en svacka de senaste fem omgångarna. Bottenlaget Arizona besegrades visserligen planenligt med 4-2 för fyra omgångar sedan, men i övrigt har Chicago förlorat och de tre senaste omgångarna har slutat med förluster under ordinarie tid. Chicago har varit spellediga sedan i söndags och de har således haft tid att jobba på detaljer i spelet som inte fungerat. Philadelphia slog Toronto i senaste bortamatchen, annars har inte resultaten på bortaplan varit något extra.

Edmonton – Pittsburgh

Edmonton har haft det jobbigt i inledningen på säsongen. Sex av tio matcher har förlorats under ordinarie tid och en stor anledning till detta ligger i ett ineffektivt målskytte. Edmonton har snittat 2.2 gjorda mål per match så här långt. Pittsburgh har inte heller imponerat på oss på slutet. De har inte vunnit någon av de fem senaste matcherna under ordinarie tid och 1-7-förlusterna mot Tampa Bay och Winnipeg visar att det finns brister i defensiven.