Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Måndag 13 November

Powerplay hockey måndag tips

Vi tar ställning för Västervik i måndagens enda svenska match på Powerplay-kupongen. Två bra bortaspikar plockas hem från andra länder! Speltips för Powerplay måndag, den 13 november kommer nedan. Dags att vinna lite pengar på hockeytips!

Vi börjar med Västervik, ett spel som många bettingbolag har i fokus idag. Laget gjorde succé som nykomling förra säsongen men denna höst har, inte helt oväntat, varit tuffare. 6-3-segern hemma mot Pantern senast innebar dock en skön islossning och när Almtuna gästar tycker vi att Västervik ska ses med bra chans att spinna vidare. Almtuna blandar och ger – senast lade man sig platt i Oskarshamn och får svårt att freda sig även ikväll.

Slovan Bratislava kan glömma KHL-slutspelet, det törs vi slå fast. Kommer nu hem från en bortaturné som gav tre förluster på fyra matcher och avståndet uppåt växte ytterligare. Gästas nu av ett högkapabelt Salavat Ufa. Ingen strålande formrad för dessa men nu har man ett utmärkt tillfälle att slå tillbaka. Spikas!

I Norge har Vålerenga tre raka segrar – men schemat har varit enkelt. En helt annan historia ikväll då Storhamar kommer på besök. Dessa är tvåa i tabellen och kan drömma om guld denna säsong, då den tidigare suveränen Stavanger har tappat mycket. Storhamar har redan slagit Vålerenga två gånger denna säsong och nu säger vi fin chans igen.

Våra Powerplay speltips idag

Vi avslutar med dubbla helgarderingar i de luriga NHL-matcherna och lämnar in följande 72 rader:

Västervik – Almtuna                        1

Västervik har överlag presterat under förväntad nivå under hösten och det beror delvis på att de dragits med skador. Nu är truppläget förbättrat och då har också resultaten börjat komma. Almtuna blev utspelade mot Oskarshamn senast och 1-5-resultatet var helt i sin ordning. Almtuna saknar några viktiga pjäser i kvällens match och de måste spela på topp för att skrälla mot ett Västervik som har nyvunnet självförtroende.

Nizjnekamsk – Novosibirsk           1X

Neftekhimik Nizjnekamsk sköter sig helt okej. De ligger tvåa i Kharlamov Division trots att offensiven bara fungerar hyggligt. Neftekhimik Nizjnekamsk har gjort 69 mål på 29 omgångar och det är en låg notering om man jämför med andra lag som ligger i toppen av dina divisioner. Sibir Novosibirsk har tagit tio poäng färre än Neftekhimik och de har gjort tolv mål mindre. Neftekhimik Nizjnekamsk ska ses med god poängchans.

Dinamo Minsk – Kazan                  1

Dagens spiketta, vilket säkert kan ha betydelse för er som satsar pengar med spelbonusar och vill ha en säker bet.

Vitjaz – HC Sotji                               1  2

Vitjaz Podolsk har svårt att hitta ett vägvinnande spel den här säsongen. De har bara vunnit åtta av 31 matcher under ordinarie tid och en förklaring ligger i en bristande defensiv. Vitjaz Podolsk har släppt in 90 mål och det är en riktigt svag notering om man jämför med vad andra lag presterat. HC Sotji har tagit elva poäng mer än Vitjaz trots att de spelat två matcher färre. Visst har Sotji kapacitet att skrälla i kväll.

Slovan Bratislava – Ufa                      2

Slovan Bratislava har dålig form och de har hållit en för låg nivå så här långt in på säsongen. Slovan Bratislava har bara mäktat med att göra 61 mål på 31 matcher och det är en stor förklaring till den svaga poängskörden. Salavat Julajev Ufa har visat tveksam form i några matcher på slutet men de är klassen bättre än Slovan Bratislava i grund och botten. Salavat Julajev Ufa ska ses med vettig vinstchans.

Vålerenga – Storhamar                      2

Det råder inget snack om att Storhamar varit det bättre laget så här långt. Storhamar återfinns som tvåa i tabellen och de har tagit 18 poäng mer än Vålerenga. Storhamar har varit bättre såväl offensivt som defensiven och vi är inne på att gästerna vinner om de kommer upp i en normal prestation. Vålerenga har inte visat tillräckligt mycket för att vi ska tro på skrällen.

Calgary – St.Louis                           1X2

Dags för nattens NHL tips och första matchen helgarderas. Calgary har haft ett tacksamt spelschema då de spelat fem raka matcher på hemmaplan. Resultaten har varit helt okej med fyra segrar i dessa matcher, två av segrarna togs under ordinarie tid. Nu väntar en svår utmaning då topplaget St.Louis kommer på besök. St.Louis har bara förlorat fyra av 18 matcher under ordinarie tid och Calgary måste spela på topp för att få med sig samtliga poäng. Det ser ut att bli en jämn och spännande match.

Carolina – Dallas                            1X2

Carolina har varit en liten besvikelse så här långt. De har bara vunnit fem av 15 matcher under ordinarie tid och det beror främst på att offensiven varit för dålig. Dallas har svårt att hitta en jämn nivå och de har vunnit och förlorat varannan match på slutet. Dallas gynnas inte av att spela på bortaplan och de måste ha krutet torrt för att besegra Carolina som har en väl fungerande defensiv.