Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Speltips 20 November

Hockey spel 20 november - Björklöven bild

Hockeyveckan drar igång och dags att kika på Powerplay speltips igen. MODO är först ut på spelkupongen den 20 november. Laget har förlorat svåra matcher på sistone. På dagens Powerplay räknar vi med att laget studsar upp. Efter en stekhet period kommer MODO nu från två raka förluster – men det var först mot ett hett Leksand, sedan i derbyt mot Björklöven. MODO hade ledningen i båda matcherna och behövde inte direkt skämmas över förlusterna. Vi kallar fortfarande formen god och när motståndet nu heter Troja räknar vi med att MODO slår tillbaka.

Det är inte bara svensk hockey och SHL, utan även nattmatcher i USA och Kanada som är med på dagens Powerplay kupong. Det väntar några skrällvarningar i NHL inatt!

I ligan spikas bland annat Minnesota, som gått starkt de senaste veckorna – framförallt i hemmaspelet. Gästande New Jersey tillhör ligans succélag hittills men tendensen är ändå att det unga laget börjar svalna något – jobbig uppgift här och vi litar på Minnesota.

Längst ner på kupongen spikas duon Toronto och Washington av många. Toronto är dock ojämnt medan Washington inte alls varit samma ”maskin” som förra säsongen – vi blir inte alls förvånade om Arizona respektive Calgary fixar skrällar och drar upp Powerplay Oddset.

Våra speltips på Powerplay idag

Följande 36 rader lämnar vi in i dagens kupong:

Troja/Ljungby – MODO          2

Troja/Ljungby har förlorat de två senaste matcherna på bortaplan mot Södertälje och Björklöven. Spelarna är såklart revanschsugna inför kvällen men det blir svårt att vinna då hemmaspelet varit mediokert under hösten. MODO har också förlorat de två senaste matcherna men vi är inne på att de kan få revansch i kväll. Troja måste försöka spela offensivt på hemmaplan och MODO har visat sig duktiga på kontringar tidigare under säsongen.

J Thörnberg – P Karlkvist     2

Buffalo – Columbus             X2

Buffalo har inte alls varit bra så här långt in på säsongen. De ligger sist i Atlantic Division med bara fyra segrar under ordinarie tid på 20 matcher. Buffalo har uppenbara problem med såväl målskyttet som defensiven och självförtroendet är svagt för dagen. Columbus har skött sig desto bättre med totalt 12 segrar, men det är värt att notera att sex av segrarna tillkommit efter övertid eller straffar. Columbus förtjänar att bära favoritskapet.

Minnesota – New Jersey    1

Minnesota förlorade senaste matchen borta mot Washington men formen var riktigt bra dessförinnan. Defensiven har fungerat bra så här långt in på säsongen men målproduktionen har varit beskedlig med 56 gjorda mål på 19 matcher. New Jersey toppar Metropolitan Division inför kvällens match och det ska bli intressant att se dem i natt. Vi upplever att New Jersey är som bäst när de möter offensivt lagda motståndare, då spelet svänger fram och tillbaka.

Nashville – Winnipeg          1X

Ett högintressant toppmöte mellan Nashville som ligger trea i Central Division och Winnipeg som ligger tvåa. Båda lagen har dessutom visat prov på fin form i matcherna på slutet och det gör det hela extra intressant. Nashville är svårstoppade på hemmaplan och det är bara NY Islanders som lyckats vinna här sett till de fem senaste matcherna. Winnipeg har en stark defensiv och det kan skrälla om de är kliniska när kontringssituationer uppstår.

San Jose – Anaheim            1

Det är lite derbykänsla över detta möte. San Jose har varit en liten besvikelse i våra ögon. Defensiven är visserligen stark men offensiven har inte levererat på det sätt man ska kunna förvänta sig. Anaheim har kapacitet att skrälla och det är mycket som talar för att det blir ett ställningskrig snarare än skönspel. San Jose kommer komma ut hårt då de förlorat två raka matcher men det kommer krävas en stark insats för att vinna. Bra tips för spel med välkomstbonus. Sharks kammar hem tre poäng i denna NHL Powerplay hockey match.

Toronto – Arizona               1X2

Arizona har ryckt upp sig en aning på slutet men vi konstaterar att det fortfarande bara blivit en seger under ordinarie tid på 22 matcher. Defensiven har varit på tok för släpphänt med 85 insläppta mål och det är något Arizona måste fortsätta att arbeta med. Toronto kommer till spel med stort självförtroende. De tvålade dit ärkerivalen Montreal med 6-0 senast och ser man till de fem senaste matcherna så har Toronto vunnit alla fem (tre under ordinarie tid).

Washington – Calgary        1X2

Washington är ett lag som besitter hög kapacitet men vi tycker att de uppträtt för ojämnt så här långt. Det är samma sak med Calgary Flames som förvisso vinner en del matcher, men vi kan tycka att de kryssar lite för ofta. Washington trivs bäst på hemmaplan och ser man till de fem senaste hemmamatcherna har de tagit fem segrar (tre efter ordinarie tid) men Calgary har kapacitet att störa om Washington tummar på motivationen.