Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey 9 November

Powerplay Bild Nov 9

Hemmanationen Finland går in i Karjala Cup och det blir drag på läktaren på första matchen på Powerplay Hockey idag, torsdag. Ett starkt Ryssland står på andra sidan. Tufft för Suomi! Karjala Cup är den riktiga starten på landslagshockeyn. Det är OS-år och eftersom NHL tackat nej till att deltaga får spelarna på den här sidan Atlanten en fin möjlighet att få representera sitt land.

Den ”träningsmatchlunk” som brukar känneteckna dessa turneringar kan nog raderas den här säsongen. Finland lär vara extra taggat i sin hemmaturnering och i Ryssland är ju konkurrensen om platserna benhård och där gäller det att prestera när man får chansen. 5-1 till Ryssland i motsvarande match i fjol. Lär bli tuffare nu, men visst ska Ryssland vara klar favorit enligt bästa spelsidor.

Resten av kupongen består av matcher från NHL. Svåra matcher och det blir inte helt enkelt att snirkla sig fram till åtta rätt. En rolig idé finns i matchen New Jersey Devils – Edmonton. Devils var lågt rankat inför säsongen, men har fått ihop spelet bra och är en av höstens stora positiva överraskningar. Det är främst offensiven som tagit kliv framåt jämfört med i fjol. Målsnittet är uppe i 3,57 – i fjol var den siffran 2,23. Edmonton är en negativ överraskning och ligger näst sist i Western Conference. Vi börjar med att strecka Devils.

Bästa spiken på kupongen finns i match 8. St. Louis har öppnat mycket stadigt och ser i nuläget ut som en given kandidat till bucklan. Tio fullpoängare efter 16 matcher är starka papper. Formen går inte att klaga på. På andra sidan väntar den solklara jumbon Arizona. Efter 17 matcher står laget fortfarande utan seger efter full tid. Illa, illa och där syns ingen ljusning. Mot starka St. Louis fortsätter eländet för Arizona.

Våra Powerplay Speltips Idag

Hockeyexperten lirar följande 96 rader på sin Powerplay kupong idag, den 9 november:

  1. Finland – Ryssland                   2
  2. Anaheim – Vancouver         1X2
  3. Calgary – Detroit                  1X
  4. Los Angeles – Tampa Bay   1X
  5. Montreal – Minnesota           X2
  6. New Jersey – Edmonton     1X
  7. Philadelphia – Chicago       1X
  8. St.Louis – Arizona                1

Det finns två kuponger som är värda att spelas idag, torsdag. V75 tips har vi publicerat tidigare idag. Powerplay hockey speltips är alltså den andra bettingchansen där det går att vinna rejält med pengar. Nu är det dags för lite nyheter om Powerplays matcher på torsdag, den 9 november 2017.

Finland – Ryssland

Det är mycket prestige som står på spel i kväll. Finland vill inte vika ner sig mot rivalen Ryssland i sin egen hemmaturnering. Ryssland är ”storebror” och vill gärna visa att de är det bättre laget. Finland brukar satsa lite extra i just Karjala Tournament och vi räknar med att de kommer göra en bra insats i kväll. Å andra sidan har Ryssland en enorm spelarpool att plocka spelare från och de har normalt bättre bredd.

Los Angeles – Tampa Bay

En högintressant toppmatch mellan Los Angeles och Tampa Bay. Los Angeles toppar Pacific Division med 24 inspelade poäng på 15 matcher. Tampa Bay leder Atlantic Division med 26 inspelade poäng på 16 matcher. Helt klart är att Tampa Bay ofta bjuder på en mer underhållande hockey och de har gjort tolv mål mer än Los Angeles. Tampa Bay körde över San Jose natten till idag och det finns kapacitet att störa Los Angeles också.

Tampa Bay Lightning fortsätter övertyga och klubbenhar nu vunnit sju av sina nio senaste matcherna. I veckans 5–1-seger borta mot San Jose Sharks stod trion Nikita Kutjerov, Vladislav Namestnikov och Steven Stamkos för tre poäng vardera.

Jag trivs mycket bra tillsammans med Kutjerov och Namestnikov. Vi har roligt tillsammans, arbetar hårt och jobbar hela tiden på att utveckla vårt samarbete, säger Tampa Bays Steven Stamkos till klubbens webbplats.

Montreal – Minnesota

Det råder inget snack om att Montreal har bättre form för dagen och de gynnas av att spela på hemmais i natt. Montreal tog en fin seger borta mot Chicago näst senast och det följdes upp av en hemmaseger mot Vegas. Minnesota har förlorat tre raka matcher och defensiven har varit lite för frikostig i matcherna på slutet. Det är värt att notera att Minnesota spelade match i Toronto natten till idag samtidigt som Montreal fick vila på hemmaplan.

New Jersey – Edmonton

New Jersey har visat tveksam form på slutet då de förlorat tre raka matcher (två efter ordinarie tid), men då ska man veta två av förlusterna kom på bortaplan. Edmonton har haft svårt att övertyga den här säsongen och de har bara tagit tre segrar under ordinarie tid på 14 matcher. De två senaste inbördes matcherna som spelats här har varit stentuffa. Edmonton vann en match med 2-1 efter ordinarie tid och en match med 2-1 efter övertid.

New Jersey Devils nyckelspelare Kyle Palmieri drog påsig en skada den 22 oktober och har inte spelat sedan dess. Under gårdagens träning var han dock tillbaka påisen igen. Kyle är naturligtvis en mycket viktig spelare för oss. Så länge som inget förvärrats efter träningen så ska han ha goda chanser att kunna spela mot Edmonton Oilers, säger New Jerseys tränare John Hynes till klubbens webbplats. Kyle Palmieri har gjort tre mål på sju matcher den här säsongen.

Philadelphia – Chicago

Nattens NHL-matcher avslutas med mötet mellan Flyers och Black Hawks. Hemmaplansfördelen ska inte underskattas när dessa lag möts, i alla fall inte sett till de allra senaste inbördes matcherna. Chicago har haft svårt att övertyga på bortaplan den här säsongen och de två senaste segrarna som tagits på bortais har tagit mot underpresterande Arizona och Minnesota. Philadelphia är svårslagna för dagen då de tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna och de kan mycket väl knipa en ny knapp seger mot Chicago.