Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Speltips 15 Januari

Hockey 15 Januari Måndag Speltips Powerplay

Veckans Powerplay sätter igång med åtta hockeymatcher. I dagens hockey speltips ligger fokus på NHL. Men först ut på spelkupongen är faktiskt Björklöven som är inne i en bra period. Vi på Ettkrysstvå räknar även med att det tunga Los Angeles studsar upp igen.

Säsongen har varit ojämn för Björklöven men laget har definitivt visat att det finns hög toppnivå och just nu är ”Löven” inne i en bra period. Seger även på måndagen och man börjar få riktigt rolig kontakt uppåt – och vi gillar läget. Pantern gör det fortsatt bra och defensiven funkar men vi tvivlar på att man orkar stå emot ett hett ”Löven” i Umeå. Även experter från bet sidor online håller med oss och tippar likadant.

Los Angeles Kings har på det stora hela gjort en riktigt vass säsong och därför förvånar de tre raka förlusterna. Det har dock varit med små marginaler och mot tuffa motståndare – ingen större fara alls med formen, vill vi mena. Derbymatch mot ett något ojämnt San Jose på måndagen och vi räknar med ett hett Los Angeles som levererar!

Vår Spelkupong Idag Måndag

Precis som är fallet med måndagens Topptips tippar vi även 48 rader på hockey Powerplay idag, den 15 januari. Här kommer vårt tipsförslag för dagens kupong samt några rader om varje match som spelas ikväll.

1. Björklöven – Pantern 1

Det har svängt om Björklöven den här säsongen men nu är de inne i en riktigt bra period. Björklöven har vunnit fyra av de fem senaste matcherna (en efter övertid) och tagit poäng i fem raka matcher. Pantern fortsätter uppträda stabilt och de kommer från två raka 2-0-segerar mot Troja/Ljungby och MODO. Pantern brukar prestera sin bästa hockey på hemmaplan men med nuvarande form ska de kunna störa Björklöven.

2. Boston – Dallas 1

Måndagens Powerplay kupong fortsätter med NHL speltips. Det blir fem matcher från denna liga på spelkupongen idag. Mötet mellan Bruins och Dallas Stars inleder NHL-avsnittet i våra tipsförslag. Boston började hitta stilen i november och har bara sett bättre och bättre ut efter det. Faktum är att Bruins tagit poäng i tolv raka matcher och laget har bjudit på några utklassningssegrar. Dallas har skött sig bra från jul och framåt men insatsen mot Colorado lämnade en hel del i övrigt att önska. Helt klart är att Dallas står inför en tuff utmaning i kväll och vi ger Boston goda chanser att vinna matchen.

3. Colorado – Anaheim X2

Vi tycker inte att Colorado är något märkvärdigt lag i grund och botten men formen har varit strålande fin en tid. Laget har spelat fem matcher under 2018 och det har resulterat i fem segrar (en efter övertid). Anaheim har bra kapacitet i grund och botten men vi är inte helt nöjda med deras resultat under säsongen. Anaheim måste prestera på en hög nivå för att kunna besegra ett formstarkt motstånd.

4. Los Angeles – San Jose 1

Det är derbykänsla över det här mötet och vi ser fram emot en spännande och tuff match. Los Angeles har gjort en bra säsong så här långt men vi konstaterar att formen inte är på topp. Kings har förlorat tre raka matcher och två av förlusterna har kommit på hemmais. San Jose blandar och ger men de har tagit poäng i fyra av de fem senaste. Det kommer bli tufft att stoppa ett revanschsuget Los Angeles men vi utesluter inte att San Jose tar poäng igen.

5. Montreal – NY Islanders X2

Det är inte helt enkelt att analysera dessa lag då de blandat högt med lågt under säsongen. Montreal har i alla fall fin form då de tagit poäng i tre raka matcher och då har de ändå mött starka lag som Tampa Bay och formstarka Boston. New York Islanders körde över ett underpresterande New York Rangers med 7-2 senast. Det stärkte självförtroendet, men Islanders kan räkna med ett tuffare motstånd i natt.

Andra Powerplay Hockeymatcher Idag

  • Ontario – Texas Stars X2
  • SJ Barracuda – Bakersfield 1X
  • Tucson – San Diego 1X2