Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Spelförslag 26 December

Powerplay 26 December Färjestad

Full SHL-omgång på annandagen, precis som traditionen numera bjuder! Brynäs spikas – och i Allsvenskan räknar vi med ett starkt Leksand. Färjestad har slagit Brynäs tre gånger denna säsong men på annandagen säger vi istället bra chans för Brynäs. Dessa har ju verkligen ryckt upp sig och förra veckans förluster får oss inte att tvivla på formen, jättesvåra uppgifter. Brynäs är bra igång – men Färjestads status känns betydligt mer svårbedömd. Dels var formen vikande innan uppehållet, dels har man nu vilat i över två veckor. Kan absolut bli svårt för Färjestad att få upp tempot och vi gillar verkligen läget för Brynäs!

Vi skrällvarnar för Karlskrona på Powerplay idag. De gästar ett Luleå som haft det tufft i december. Tvåpoängaren på Hovet senast kunde man tacka keepern Lassinantti för. Karlskrona vände skönt senast och här kan en stark försvarsinsats räcka hela vägen till skräll.

Bara en match i Hockeyallsvenskan på annandagen – men den är ju läcker. MODO får besök av Leksand och vi spikar bortasegern. MODO har ju fallit tillbaka igen, med hemmaförluster mot både Västervik och Karlskoga förra veckan. 1-5 mot de sistnämnda var klart oroväckande. Leksand har chansen att kliva upp i serieledning och den chansen tar man!

Våra Speltips på Powerplay Tisdag

  1. HV71 – Örebro          1X

HV71 spelar ofta jämna matcher och det här är ingen stark etta. Örebro som stärkt upp på målvaktssidan med Eero Kilpeläinen är dock ett svagt bortalag.

  1. Luleå – Karlskrona   1X2

Luleå har haft en tung period men mot bortasvaga Karlskrona är chansen god att bryta den trenden. Per Ledin ställs mot sitt gamla lag men övertygade inte i debuten.

  1. Malmö – Frölunda      X2

Det har tagit ett tag men nu har Frölunda börjat få ordentlig snurr på grejorna. Malmö vann visserligen derbyt mot Rögle men känns inte alls lika pålitligt, inte ens på hemmaplan.

  1. Rögle – Linköping     1  2

Ska Rögle hålla sig kvar är det på hemmaplan som laget måste ta sina segrar. Linköping övertygade inte mot Frölunda nyligen och främst var det målskyttet som var trubbigt.

  1. Brynäs – Färjestad   1

Matchen som är värd att streama live! Färjestad har börjat vackla rejält från den fina inledning laget hade på säsongen. Samtidigt har Brynäs ryckt upp sig under Tommy Sjödins ledning.

  1. Mora – Djurgården    X2

Lite samma läge här för Mora som för Rögle. Det är på hemmaplan segrarna måste komma. Djurgården är starkt hemma i Hovet men på bortaplan går laget att prata med på ett annat sätt.

  1. Växjö – Skellefteå       X2

Växjö borde vara mer stabilt än vad laget är, samtidigt som Skellefteå ibland ser ut som seriens bästa lag och ibland ett av de sämre. Hemmaplan avgör?

  1. MODO – Leksand         2

Båda lagen känns svårbedömda. Modo kan spela hur bra som helst hemma i ena matchen för att tappa allt i nästa. Leksand är också ojämnt.