Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Onsdag 6 December – Powerplay och Hockeymatcher

Bild på Tingsryd spelare för Hockey Speltips 6 December artikel analys

Onsdagen bjuder på en del jämna hockeymatcher. Gott om luriga fighter på Powerplay onsdag, men Leksand är ett tryggt bud och i NHL gillar vi trenden för Washington. ”Löven” kan bränna idag, den 6 december, tycker vår tipsepert. Dags för förslag från Ettkrysstva.com som avser bästa hockeymöten idag.

Kort expertanalys av Powerplay kupongen

Det är inte lätt att bli klok på Björklöven. Förra veckan hemmaslog man AIK med 4-1 efter en riktigt vass insats – men ett par dagar sedan blev det torsk med 1-6 hemma mot Västervik… Även gästande Almtuna blandar och ger rätt rejält – att välja ”etta tvåa” är ett klokt val här.

Troja kämpar i botten och lär bli kvar i det träsket – men på sistone har laget gjort det bra. I måndags blev det ju rentav full pott hemma mot serieledande Timrå och nu kan det vara ett bra läge att möta Pantern. Det har stormat rätt rejält hos dessa den senaste tiden och här blir det tufft att vinna.

Leksand fortsätter att se bra ut och spikas hemma mot Tingsryd. Även Washington är favoriter på Powerplay idag. Laget har inte nått samma höga höjder som förra säsongen men nu är trenden klart lovande, med fem segrar på de sex senaste. I måndags gick det lätt hemma mot Sharks och nu säger vi fin chans även mot Chicago, ett lag som sakta men tappat i hockey styrka på senare år och nu agerar ojämnt.

Speltips Powerplay Onsdag

Powerplay kan absolut betala bra idag, onsdag. Här är våra speltips på 48 rader kupong:

  1. BIK Karlskoga – AIK                     1  2

Vi tycker oss se en uppryckning i BIK Karlskoga efter tränarbytet och poängskörden har varit helt okej med tanke på att värmlänningarna mött tre tuffa motståndare på slutet. Det är viktigt att BIK Karlskoga fortsätter plocka poäng inför hemmafansen för att lyfta i tabellen. AIK besitter högre kapacitet än BIK Karlskoga men målskyttet är inte alltid att lita på. Visst ska AIK vara favoriter men det är inte en given vinnare i vår bok.

  1. Björklöven – Almtuna                 1  2

Björklöven stod för en stark spelmässig insats i 4-1-segern mot AIK näst senast för att sedan falla igenom totalt i 1-6-förlusten mot Västervik. Försvarsarbetet var under all kritik när de mötte Västervik och defensiven måste förbättras för att ta poäng i kväll. Almtuna har agerat väldigt ojämnt under hösten men högstanivån är bra och det finns kapacitet att skrälla. Det är upplagt för en jämn och spännande match.

  1. Leksand – Tingsryd                     1

Leksand har verkligen höjt sig efter tränarbytet och de har bevisat att de är ett av seriens absolut bästa lag. I kväll spelar Leksand på hemmaplan och vi räknar med att de kommer vara spelförande mot Tingsryd. Tingsryds chans att skrälla ligger i att hålla ihop försvarsspelet och att utnyttja kontringar. Kommer Leksand upp i normal standard är det vettig vinstchans och vi menar att favoritskapet är befogat.

  1. Troja/Ljungby – Pantern            1

Det råder inget snack om att Pantern varit det bättre laget så här långt in på säsongen men Troja kommer sälja sig dyrt i kväll. Troja/Ljungby har presterat bra mot topplag som Timrå och Oskarshamn på slutet och en likvärdig insats kan mycket väl ge poäng mot Pantern också. Spelarna i Pantern ”kuppade” nyligen bort tränaren Håkan Åhlund och det ska ha gynnat sammanhållningen. Det är upplagt för en jämn och spännande match, men vi tror på Troja/Ljungby och spikar 1.

  1. Västervik – Timrå                          X2

Västervik stod för en strålande insats då Björklöven besegrades med 6-1 senast. Hösten som helhet har varit svag och en förklaring är att försvarsspelet varit sämre den här säsongen än vad det var förra säsongen. Timrå är ett bättre lag än Västervik men vi tyckte oss se att vissa spelare såg slitna ut i senaste matchen. Kommer Timrå upp i normal standard är det bra vinstchans men vi vågar inte lita på det med tanke på intrycket senast.

  1. Toronto – Calgary                       1X

Det blir en del hockey matcher i NHL inatt. Toronto och Calgary är två anrika lag som drabbar samman i en härlig prestigematch. Toronto har varit det bättre laget så här långt in på säsongen, inte minst offensivt då de noterats för 99 mål till skillnad från Calgary som gjort 80 mål. Vi noterar även att Toronto vunnit tre av de fyra senaste inbördes matcherna med god marginal. Vi är inne på att Toronto plockar en ny seger i nattens match.

  1. Washington – Chicago               1

Chicago har varit en liten besvikelse för oss. Laget kommer från fyra raka förluster där två av dem kommit under ordinarie tid. Dessa förlustmatcher har varit tämligen jämna sett till mål men Chicago har inte förmått att producera tillräckligt med mål för att vinna. Washington har bra självförtroende efter att ha vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Det gäller att behålla ödmjukheten och att prestera på en hög nivå för Chicago har kapacitet att skrälla.

  1. Anaheim – Ottawa                     1X2

Anaheim har visserligen tagit poäng i tre av de fyra senaste matcherna men säsongen som helhet har varit en besvikelse så här långt. Det är värt att notera att Anaheim spelat sex raka matcher på bortais och spelarna lär njuta av att vara tillbaka på hemmaplan i natt. Ottawa har inte alls presterat på en nivå som man ska kunna förvänta sig och vi sätter ett stort frågetecken för deras status. Anaheim ses med vettig vinstchans.