Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

NHL Spelförslag 6 Februari

Chicago NHL spelförslag idag - bild på hockey laget

Hockey i NHL är tillbaka med en full omgång idag, den 6 februari. Ettkrysstvå hockeyexpert har spelförslag för dig inför nattens amerikanska matcher. Nedan hittar du ett par rader om alla spel som kommer att äga rum i USA och Kanada och som går att betta på. Vi själva kommer att vara uppe sent och köra livebetting på ishockey. Bästa ligan bjuder på heta odds inatt!

Chicago – Calgary

Chicago gör en svag säsong och måste spurta strålande om det ens ska bli tal om slutspel. Calgary ligger marginellt bättre till, men är knappast mycket bättre. Chicago tippas knappt enligt vår hockeyexpert. Det kan mycket väl sluta med ett oavgjort, men vi satsar på en hemmaseger här.

Buffalo – Anaheim

Vi går vidare med våra NHL spelförslag. Buffalo blixtrar till ibland, men får aldrig till någon riktig vändning. Kommer till den här matchen med tre raka förluster. Anaheim sliter för en plats i slutspelet och har inte råd att missa här. Svårtippat, men vi kör 1X som speltips.

Carolina – Philadelphia

Näst ut är Carolina mot Philadelphia. En av nattens hetaste NHL matcher att köra livebetting på. Hockeylaget som står som värd för denna match var inne i en stark trend, men har nu två raka förluster igen och formen är svajig. Philly har fyra förluster i följd och där är formen ännu sämre. Carolina ska nog rankas lite högre i grunden.

Columbus – Washington

Columbus har haft det jobbigt på slutet och förlusten senast mot Islanders var den tredje i följd. Washington blandar och ger och just nu är det mest ner. Vårt spelförslag i denna nattens NHL hockeymatch är en etta. Columbus borde greja det här och kamma hem alla poäng.

Pittsburgh – Vegas

NHL-Mästarna Pittsburgh får det inte riktigt att släppa, men om laget ändå tar sig till slutspel blir det nog otäckt att möta Pittsburgh i utslagning. Vegas dansar på molnen, men här blir det jobbigt. Vår hockeyexpert tippar en etta i denna nattmatch.

Detroit – Boston

Detroit Red Wings är inte längre i topp inom världens bästa hockeyliga NHL. Laget ligger långt ner i tabellen och nu börjar det att vara långt till slutspelet. Formen är inget vidare ör dagen. Boston är ett av ligans bästa lag, kanske till och med det allra bästa. Ettkrysstvås spelförslag är en tvåa. Boston Bruins ser betydligt vassare ut just nu.

Florida – Vancouver

De kan det här med hockey i USA. Det gäller inte bara nordstater utan även Florida. Hockeylaget har äntligen vänt trenden och kommer nu med tre segrar i följd och det har dessutom sett bra ut i matcherna. Vancouver dyker allt djupare och något slutspel blir det inte. Etta tippas här av vår NHL-expert.

Ottawa – New Jersey

Nu förflyttar vi oss till Kanada och en av landets bästa NHL arenor. Huvudstadens klubb får inte till någon vändning och snart är säsongen spolierad. Det kommer inte att räcka till slutspel, men spelarna har såklart inte givit upp. New Jersey har stark form, men vi går ändå på ettan i våra speltips.

St Louis – Minnesota

En av de mest svårtippade NHL-matcher inatt är St Louis mot Minnesota. Hemmalaget har vunnit fyra av sina fem senaste och formen är fin. Det är ett tätare försvarsspel som lagt grunden till framgångarna på slutet. Minnesota är mycket bra, men tipset går till St. Louis. Hockeyexpert från Ettkrysstvå gänget är stensäker.

Winnipeg – Arizona

Näst ut på NHL arenan är Winnipeg mot Arizona. Hemmaklubben vinner och förlorar varannan match just nu. Imponerade vid stabil seger mot Colorado senast och nu när ett av ligans sämsta lag gästar borde Winnipeg i alla fall kunna ta två raka.

Colorado – San Jose

Sista hockeymatchen i våra spelförslag den 6 februari är Colorado mot San Jose, ett möte som gör det värt att stanna uppe hela natten och spela på ishockey på livebetting. Hemmalagets magnifika form har planat ut och på slutet har det varit ganska motigt i matcherna. San Jose kommer med två fina segrar i följd på bortais och där är formen fin. Vi avslutar våra NHL spelförslag för dagen med ett följande speltips: bortaseger för San Jose.