Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bästa matcher Måndag

våra tips på fotbollmatcher måndag - Göteborg bild fotbollslag

Måndagar är inte bästa dagar för Stryktipsförslag och betting. Vi har valt de mest spännande matcherna för dagen. Det blir en del fotboll med Allsvenskan, La Liga och Serie A samt ishockey sent på kvällen. Då vår sida fokuserar på fotboll, hittar du speltips här nedan uteslutande på fotbollsmatcher på måndag. Vi har skrivit ett par rader om varje match som är värd din tid.

AIK – Göteborg

AIK har spurtat bra och har nu avgörandet i egna händer när det gäller andraplatsen. På hemmaplan har AIK tre segrar i följd. I IFK Göteborg längtar man till att säsongen tar slut. Vi tippar 1. Det är rätt tydligt att AIK har en mycket högre motivation att vinna måndagsmatchen i Allsvenskan. Det återstår att se om vår bettingexpert har rätt i vårt första spel på måndagens tips som avser bästa matcher idag.

Norrköping – Örebro

Norrköping har för långt till tredjeplatsen och har inte så mycket att spela för om man ser till tabellen. Örebro har upplevt en berg- och dalbana under hösten. Rätt tråkig match väntar, men för oss som gillar betting på fotboll, kan det bli en guldgruva, om vi vågar tippa X. Det gör vi och satsar 1000 kronor själva på att matchen slutar oavgjort.

Öster – Brommapojkarna

Öster har sju poäng till kvalplatsen med två omgångar kvar att spela, kört alltså. I och med segern mot Dalkurd säkrade Brommapojkarna platsen i Allsvenskan. Vi tippar oavgjort i denna match.

KIF Örebro – Djurgårdens IF

Det ser jobbigt ut för KIF Örebro, men fortfarande finns en liten, liten chans att rädda nytt kontrakt. Djurgården har inte jättemycket att spela för. Vågar du tippa på KIF, är det en etta. Vi är inte experter på damfotboll, men satsar en hundring på denna match.

Hellas Verona – Inter

Tuff höst för Verona i Serie A ligan och något annat var inte att vänta. Enda segern så här långt togs hemma mot nollpoängaren Benevento. Inter trummar på och har vunnit åtta av tio matcher. Vårt speltips här blir en bortaseger. Vi sätter tvåan på Inter.

Burnley –  Newcastle

Burnley har gjort en stadig höst och har tagit kliv jämfört med fjolåret. Målskillnaden 8-9 efter nio matcher visar vad det är för typ av lag. Newcastle får svårt här. Vi gillar Burnley och tror på en vinst med 2-1.

Espanyol – Real Betis

Espanyol har hittat en hygglig nivå på slutet och har tagit poäng i fyra av sina fem senaste matcher. Real Betis har fin form. Studsade tillbaka fint senast och vann hemma mot Alavés. Det blir en spännande match som vi tror slutar oavgjort. Vi tippar ett oavgjort resultat på Topptipset kupongen.