Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Söndag 21 April Tips

Söndagen är en fantastisk dag för alla er som gillar tippa 13 rätt. Det väntar en massa bra fotboll i Sverige och stora fotbollsligor i Europa. Toppmatchen hämtas ur FA-Cupen i England. Hammarby går för femte raka, men på Hisingen trivs man inte. Vi går emot vår vanliga rutin och gör Europatipset tips för bara en rad. Ettkrysstva.com brukar satsa på systemförslag, men inför veckans sista kupong hann vår expert helt enkelt inte med att sammanställa ett vettigt Europatips system, inte ens med hjälp av Jokersystemet. Så kan det gå, när man är bara några få personer på redaktionen.

Chelsea – Southampton 1

Dagens Europatipset tips inleds med en semifinal i FA-cupen. Chelsea har här sin enda chans på en titel i år. Samma går ju förvisso att säga om Southampton, men deras fans förväntar sig inte några titlar över huvudtaget. Chelsea vann knappt men säkert i veckan mot Burnley i sin PL-match. Marcos Alonso är fortsatt avstängd och backen Jack Stephens saknas hos motståndarna. Experten tippar etta i denna första match på söndagens spelkupong.

AIK – IFK Göteborg 1

Sverige nu och AIK mot Göteborg är första matchen att tippa. AIK gjorde en bra halvlek mot Örebro, men hade stundtals vissa problem. IFK Göteborg gjorde sin sämsta insats för säsongen senast. Gustav Engvall frälste blåvitt men segern satt hårt åt. AIK hoppas få Daniel Sundgren åter men Tarik Elyounoussi är osäker. AIK har visat mer och är vår favorit på Europatipset idag.

Dalkurd – GIF Sundsvall X

Dalkurd inledde piggt mot IFK Göteborg men fick inte utdelning. Skärpan saknas. GIF Sundsvall är obesegrat och vann rättvist senast. Laget har visat upp en förbättrad offensiv i år. Ettan tippas av många nya spelbolag, medan andra stora sajter med erfarna experter lutar mer åt ett oavgjort resultat. Sundsvall har några avbräck sen tidigare.

Häcken – Hammarby X

Hammarby har startat imponerande i Allsvenskan 2018. Framförallt är det variationen i anfallsspelet som glänser. Tufft matchande kan sitta i benen, men truppen är bred i år och laget har råd att rotera i startelva. En klar styrka. Har haft svårt borta mot Häcken tidigare. Jämnt.

Trelleborg – Kalmar FF 2

Trelleborg hade endast tre försvarare tillgängliga senast och nu är Lasse Nielsen avstängd. Mycket tufft läge. Kalmar har spelat bra. Laget är klart rörligare i år och skapar mer lägen. Även Kalmar har inlett serien med skador på bland andra Rasmus Elm. Tvåan känns bra.

Atalanta – Torino X

Nu flyttar fokuset på Europatipsförslag till Italien, där vi sätter kryss i matchen mellan Atalanta och Torino. Gästerna spelade jämnt med Milan senast och den goda formen håller i sig. De trivs dessutom bra mot Atalanta som saknar spelare. Atalanta fick en behaglig resa mot Benevento och har lite större motivation här. Det rensar däremot bra om Atalanta bränner.

Juventus – Napoli 1

Seriefinal. Napoli behöver alla tre poäng här men släppte till onödigt mycket mot Udinese. Juventus var inte bra mot Crotone. Laget är trots det obesegrat i 20 matcher och är starka hemma. Napoli har inte förlorat på 16 bortamatcher. Mandzukic och Pjanic är osäkra i Juventus.

Udinese – Crotone 1

När ska det vända för Udinese? Lagets kräftgång är total. Kanske kan Svante Ingelssons mål senast ge extra energi. Tio raka förluster och elva matcher utan seger gör att ettan inte kan spikas. Men Crotone är svagt borta och lagen har full motivation. Hemmaplan väger över, men gardering låter inte fel det heller.

Las Palmas – Alavés 2

Las Palmas var helt utspelat mot Betis, och formen är dunkel på hemmalaget. Hoppet är nästan ute att hämta in Levantes försprång. Alavés har spelat upp sig och får tipset här. Vi har svårt att se hur hemmalaget plötsligt hittar energin som krävs.

Malaga – Real Sociedad 2

Sociedad har hållit nollan i fyra raka matcher och har 9-0 i målskillnad. Det har lyft laget i tabellen. Här har man överkomligt motstånd. Jumbon Malaga är ur La Liga för den här gången. Var dock värd poäng mot Levante i veckan. Tvåan är given och tippas även hos Redbet Odds, där vi väljer sätta in pengar idag.

Nice – Montpellier 1

Europatipset tips fortsätter med fransk fotboll. Två matcher finns med på kupongen. Nice mot Montpellier är först ut som match 11. Femteplatsen är viktig att nå, vilket gör det här mötet än mer intressant. Nice har lite bättre form med sig och är bra hemma. Montpellier kryssar gärna på bortaplan och är väldigt defensivt skickliga. Här ser det ut som mittfältaren Lasne saknas. Etta men bör garderas.

St Etienne – Troyes 1

St Etienne pressade PSG nyligen och formen är stark. Laget har bra chans att nå Rennes. Troyes vacklar, men har mycket att spela för. Mot Marseille var det ett fall framåt då laget kom till överraskande många avslut. Skadeläget är bra i båda lagen.

Augsburg – Mainz 2

Augsburg har haft idel tuffa matcher på slutet med klen utdelning. Mainz hittade rätt senast och verkar på gång. Trivs också bra mot Augsburg. Hemmalaget har frågetecken för bland andra sin kapten Daniel Baier. Moravek är avstängd. Experten tror på Mainz seger denna söndag.