Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 11 Mars

Europatipsförslag Söndag Bild

Precis som i princip varje söndag tippar hela Sverige 13 matcher på Europatipset denna vecka.  Den 11 mars är det vidöppet bakom Atlético Madrid och Östersunds FK. Söndagens Europatipsförslag har två stora favoriter. Atlético radar upp vinster i både ligan och Champions League. Simeones lag har en grym offensiv och går sällan bort sig hemma mot sämre motstånd, ettan är given på kupongen.

Östersund, som gjort så bra i från sig i Europa League, är en given favorit på dagens Europatipskupong. GAIS har varit en positiv överraskning, men de bör väga för lätt här. Både Atlético och Östersund är streckade en bit över 80 procent för tillfället. Vår tipsexpert håller med majoriteten av svenska tipsare.

Hur står det till med Spurs då efter den snöpliga sortin i Champions mot Juve? Bournemouth är inte pålitligt, men vi plockar ändå med ett kryss på det stora systemet. Till cirka 20 procent är det definitivt streckvärde på det tipstecknet. Nedan hittar du samtliga 13 matcher i vårt Europatipsförslag. Lycka till i jakten efter miljoner som du säkert får denna söndag, om du lyckas få in alla rätt på din spelkupong. Vår tipsexpert bjuder på ett systemförslag med tre helgarderingar denna vecka.

Bournemouth – Spurs 2

Ett mål på stopptid gjorde att Bournemouth bara fick en poäng senast. Spurs är ett starkt bortalag med form. Defoe är aktuell för spel i hemmalaget igen, men Ibe, Fraser och Pugh är tveksam. Dier missar matchen för Spurs, som får Aurier åter. 1,50 på Spurs vinst idag av Redbet Odds känns riktigt schysst.

Atlético – Celta 1

Atlético övertygade mot Lokomotiv Moskva i Europa League tidigare i veckan. Celta Vigo är inte ofarliga, men har inte samma nivå som Madridlaget. Inga betydande avbräck. Det blir en hård kamp för Celta att mobilisera sina offensiva krafter mot ligans bästa försvar.

Las Palmas – Villarreal 1X2

Söndagens första helgardering på våra Europatipsförslag. Hemmalaget Las Palmas har mycket att spela för, och läge att överraska här. Aquilani är avstängd. Gaspar är en av flera som missar i Villareal. Las Palmas bör vara stärkta av poängen förra helgen mot Barcelona, och krysset garderas tidigt med en etta.

Athletic Bilbao – Leganes 1

Bara två segrar på de 13 senaste för Bilbao, som matchas hårt. Fick en mardrömsstart mot Marseille i veckans Europa League. Här har Athletic Bilbao blivit väldigt stora favoriter på streckfördelningen, därför kan det vara lönsamt att plocka med krysset.

Bologna – Atalanta 2

Bologna är utan anfallarna Poli och Palacio. Dessutom är Gonzalez avstängd. Atalanta vänder sin negativa trend? Får vi under 50% på streckfördelningen på Atalanta, så kan det lämnas ogarderat, för de mindre systemen.

Crotone – Sampdoria 2

Sampdoria saknar backen Bereszynski. Är inte att lita på borta, men skall ändå ha poängchans mot uddlöst motstånd. Crotone har haft svårt att täta till sin defensiv, vilket resulterat i många insläppta mål. Tills Crotone löst den nyckeln, är det svårt att tro på laget fullt ut.

Inter – Napoli 1X2

Inter har bara vunnit två matcher sedan december. Flera sena tester väntar. Napoli saknar Jorginho och Koulibaly. Även Ghoulam missar matchen för Napoli, som snabbt vill tillbaka till vinnarspåret. Mauro Icardi måste komma igång för Inter. Ingen match för dig som är ute efter gratis pengar att vinna.

Genoa – Milan 2

Bortavinst tippas i match nummer åtta på Europatipsförslag för denna söndag. AC Milan vägde visserligen för lätt mot Arsenal, men ligaformen har varit stabil länge. Abate och Antonelli är sena tester. Både Taarabt och Izzo har saknats i Genoa den senaste tiden. De är fortsatt tveksam till spel här.

Borussia D – Eintracht 1X

Borussia åkte på en överraskande förlust mot österrikiska Salzburg i Europa League. Frankfurt har kvalitéer för att störa hemmalaget. En oviss match väntar. Det är klart större chanser till ett oavgjort resultat, än vad streckfördelningen visar. Vi tror på ett kryss, men garderar med en etta.

Stuttgart – Leipzig 1

Tyskland igen på Europatipsets tionde match. Hemmalaget Stuttgart har fått upp ångan och det visar sig i tabellen. Leipzig är inte ofarligt, men kan ha fokuset på Europa League. Ser vi till Leipzigs senaste matcher, kan laget vara på väg ur den svacka laget befunnit sig i den senaste tiden.

Guingamp – Nice 1X2

Veckans sista helgardering gäller franska ligan. Trots manfall tog Nice en viktig seger över Lille. Har flera frågetecken på skadefronten. Nice är det bättre laget i grunden, men här kan det bli svårt. Utgångstipset är kryss, men vi garderar med Guingamp-seger.

Toulouse – Olympique 2

Ocampus blev tvåmålsskytt i Olympique Marseilles pigga insats mot Bilbao. Toulouse får slita hårt för poängen. Marseille ger cirka 60% på streckfördelningen vilket vi anser vara klart godkänt. Tvåan känns stark och lämnas ogarderad.

Östersund – GAIS 1

Vi avslutar våra Europatipsförslag med Allsvenskan tips och en spiketta på Östersund. GAIS är svenska cupens stora överraskning. Vann sin grupp före Elfsborg och Hammarby. Östersund har inte släppt in något mål än. Fyra spelare ser ut att missa matchen för Östersund, Mukiibi, Suljevic, Widgren och Sonko Sundberg dras samtliga med sjukdom.