Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Vecka 44

Häcken vecka 44

Supersöndag i Premier League, slutomgång i Allsvenskan – och dessutom 3,5 miljoner i jackpot! Det är verkligen dags att tjäna pengar på betting! Europatipset lockar och trygga spikar finns. Vecka 45 kan bli en riktig guldgruva för dig som gillar tippa 1 x 2! Lycka till säger vi. Glöm inte lämna in Europatipskupongen på söndag.

Manchester C – Arsenal 1

4-2 nere i Neapel var ytterligare ett grymt klasskvitto från detta Manchester City – laget ser extremt svårstoppat ut! Arsenal vilade stjärnorna i veckans Europa League och brukar kunna trivas mot City. Här och nu är det ändå svårt att se annat än favoritseger.

Chelsea – Manchester U 2

Viktigt – duon har halkat efter City och behöver leverera. Chelsea har gått på några oväntade minor och vek ju även ner sig i veckans Champions League. Ingen sprudlande form hos United heller men vi tycker ändå att Mourinhos bygge ger ett mer rejält intryck. X2 räcker?!

Everton – Watford 2

Krisstämpeln på Everton växer sig hela tiden större och tränarbytet har inte givit någon snabb effekt. Watford har överraskat i motsatt riktning, även om förra helgens bom hemma mot Stoke var en missräkning. Är utan tvekan det mer välmående laget och Evertons lyft kan dröja ytterligare…

Cagliari – Verona 1

Cagliari har varit ovanligt bräckligt i hemmaspelet men bär ändå ett givet favoritskap här. Nykomlingen Verona har haft det väldigt svårt att övertyga och kommer få svårt att lämna bottenracet. Bra chans för Cagliari att skapa lucka!

Fiorentina – Roma 2

En match som verkligen är värd att live streama gratis idag är Serie A mötet mellan Fiorentina och Roma. Hemmalaget har varit på gång men förlusten mot Crotone var en given missräkning. Tre raka 1-0-segrar för Roma på sistone – och i veckan stack man ju ifrån direkt hemma mot Chelsea. En rejäl moralhöjare för Roma som ska vara huvudet högre än ”Viola”.

Sassuolo – Milan 2

Serie A-hösten kan inte beskrivas som någonting annat än ett fiasko för Milan. Började bra mot Juventus senast men till slut var man ändå inte nära. Sassuolo ser svagt ut denna säsong och visst bör Milan vinna – men helt trygga är vi ändå inte med utgångstvåan…

Celta – Atheltic Bilbao 1

Celta var nyligen tydligt på gång men förlusten mot Malaga sved ju verkligen. Athletic Bilbao löste till slut Östersund men insatsen skrämde inte direkt. Brukar trivas mot Celta men här börjar vi ändå med det spetsigare hemmalaget.

Villarreal – Malaga 1

Villarreal ligger sexa och det är ungefär den nivån laget ska hålla. Glänser sällan men är stabilt. Malaga sprattlade till senast och tog första segern men totalt sett har det sett jättejobbigt ut. Allt annat än smidig hemmaseger skulle förvåna.

St.Etienne – Lyon 2

Het derbymatch! Läcker uppväxling av Lyon på sistone och laget ser ut som en utmanare till Monaco om andraplatsen. Har torskat på den här arenan tre säsonger i rad och vi har absolut respekt för St Etienne här hemma – ändå bra läge för Lyon!

Jönköping – Östersund 2

Två högmotiverade lag i slutomgången av Allsvenskan! Jönköping spelar för att undvika kval – det lär dock lösa sig även vid förlust. Östersund har spurtat bra och kan bli trea vid seger. Frågan är ju dock hur mycket Bilbao-matchen kostade..? Tvåan först men ingen given spik.

Kalmar FF – Djurgården 2

Djurgårdens svacka här i slutet kom överraskande. Silvret är borta och nu lever ju även bronset farligt – behöver vinna för att vara på den säkra sidan. Kalmar har säkrat kontraktet och på sistone har glöden varit sämre. Visst ska Djurgården förvalta detta läge.

Malmö FF – Häcken 1

Häcken har en liten chans på bronset men förutom att skrälla här behöver man också hjälp av andra resultat – det ser väldigt svårt ut. Malmö har guldet säkrat sedan en tid tillbaka men har ju hållit koncentrationen uppe. Gör en sista urladdning och lär leverera!

Örebro – AIK 2

Tre raka förluster för Örebro med 0-6 i målskillnad – har inte riktigt orkat hitta glöden under hösten, med avslaget tabelläge. AIK säkrade silvret senast och efter den starka hösten kändes det välförtjänt. Avslutar med ytterligare en seger!