Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 2 April

Bomben Måndag Bild på Dalkurd FF Spelare

Måndagens Bomben kupong är kanske dagens mest intressanta. Svenska Spel bjuder på flera spännande fotbollsmatcher från den allsvenska premiäromgången. Vi på Ettkrysstva.com håller AIK och IFK Norrköping som favoriter idag. Mötet mellan Sundsvall och Örebro känns däremot jämnt. Det finns en enkel anledning till varför Bomben Tips är extra smart att ta del av den 2 april. Det bjuds nämligen på 444 444 kronor i extra pengar som rullande pott.

Kort Analys inför Dagens Bomben Matcher

Dags för en ny Allsvenskan säsong. Första matcher spelades igår. Idag fortsätter omgången med Bomben. Dagens matcher inleds med AIK mot Dalkurd. Hemmalaget slutade tvåa i fjol och har mycket nya kvaliteter i truppen och bör kunna utmana om SM-guldet igen. På försäsongen kommer man dock närmast från 0-2-förlust mot Djurgården i semifinalen av svenska cupen, samt 1-3-förlust mot Helsingborg. Två stora avbräck är att Nils-Eric Johansson tvingats avsluta karriären och att Jesper Nyholm är långtidsskadad. Dalkurd slutade tvåa i Superettan i fjol, men bör väga för lätt i premiären.

Näst ut på dagens Bomben är IFK Norrköping. De slutade sexa i fjol, vilket får ses som en liten missräkning. Har en bred trupp med offensiva kvaliteter, men har blandat och gett på försäsongen. Brommapojkarna spelade hem Superettan i fjol, men spelaromsättningen har varit mycket hög och man lär få kämpa för att hålla sig kvar.

Elfsborg var väldigt svajigt i fjol och slutade till sist på en åttondeplats. Har fina offensiva kvaliteter på mittfältet där nya Stefan Ishizaki är en prestigevärvning, men nya tränaren Jimmy Thelin måste få ordning på försvarsspelet också. Regerande mästarna Malmö FF har sett stabilt ut på försäsongen där man tagit sig till final i svenska cupen. Har bara förlorat ett av de elva senaste mötena med Elfsborg.

Bomben avslutas med match nummer 4 mellan Sundsvall och Örebro. GIF Sundsvall slutade på trettondeplats i fjol, men känns svagare i år då man bland annat tappat bästa spelaren Eric Larsson. Lär bli ett lag som får slåss för sin överlevnad. Örebro, elva i fjol, har ingen vidare spets och truppen känns ganska tunn, men man bör bli ett stabilt mittenlag igen.

Vårt Bomben Systemförslag på 48 rader

  • AIK 2,3 – Dalkurd 0
  • IFK Norrköping 1,2 – Brommapojkarna 0
  • Elfsborg 0,1 – Malmö FF 1,2
  • GIF Sundsvall 0,1,2 – Örebro 0