Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 19 Februari

Bomben Tips Fotbollsbomb Gais bild

Veckan drar igång med en explosiv Bomben kupong. Det är verkligen kul att den svenska fotbollen tar allt större plats på Svenska Spels tips. Så tycker i alla fall vi på Ettkrysstvå redaktionen. På måndagens Fotbollsbomb ska den allsvenska duon lösa segrarna. Man City vinner förstås, om man får tro på våra Bomben Tips från expert. Nedan går vi kort igenom samtliga matcher som du ska gissa rätt antal mål på, om du nu vill pengar ikväll, den 19 februari. Lycka till.

Inför Kvällens Bomben Matcher

Djurgården slog på stora trumman inför förra säsongen och till slut blev det ganska bra. Nu har man blivit av med stora profiler som Kim Källström och Magnus Eriksson men det ser ändå ganska spännande ut igen. Degerfors kommer från en tämligen odramatisk säsong i Superettan – någonting liknande skulle inte förvåna i år. Djurgården floppade i cupen ifjol – bättre skärpa från start nu?!

Elfsborg hade det ruskigt tungt förra säsongen, säsongen måste beskrivas som en flopp. Nu har Jimmy Thelin tagit över och det känns som en nyttig nytändning. Jobbigt även för GAIS förra säsongen, fick sluta för kontraktet i Superettan. Inget större lyft på gång och visst blir detta tufft – men vi tvivlar på att Elfsborg har någon ”kross” på gång.

Wigan är riktigt, riktigt bra – på League One nivå… På månaden möter man Europas kanske bästa lag då Manchester City gästar i FA-cupen. Med lugnt läge i både Premier League och Champions League räknar vi med ”helt okej” koncentration från City och då kan siffrorna förstås springa iväg.

Vår Bomben Kupong Idag

Betting experten har analyserat klart samtliga fotbollsmatcher som är med på Bomben idag, den 19 februari. Veckans första tipsförslag innehåller totalt 60 rader enligt nedan:

  • Djurgården 234 – Degerfors 12
  • Elfsborg 23 – GAIS 12
  • Wigan 0 – Manchester City 2345