Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 15 April Fotboll

Dags att spela på resultat på Fotbollsbomben. Det väntar tre riktigt bra matcher på Svenska Spels kupong idag, den 15 april. Napoli har gjort en kanonsäsong i Serie A och vår Bomben Tips-expert håller laget som favorit mot ett opålitligt AS Milan i vad som borde kunna bli en chansrik match med en massa mål. Vi tror inte på många mål i svenska fotbollsmatcher på Bomben 1. Nedan tippar vi resultat i samtliga och förklarar varför vi har valt just det antalet mål. Lycka till!

Match 1: AIK – Djurgården 0,1 – 0,1

Första Bomben match idag är Allsvenskan 2018 möte mellan AIK och Djurgården. AIK följde upp den stabila premiärsegern över Dalkurd med att spela 1-1 mot regerande mästarna Malmö. Normalt sett får det ses som ett bra resultat, men med tanke på att AIK fick spela sista halvtimmen med en man mer skapade man väldigt lite. Djurgården såg piggt ut i premiärsegern över Östersund, men kom inte upp i önskad intensitet i 1-1-mötet med Trelleborg senast. Då lagen möttes i Svenska cupen för en månad sedan gick Djurgården segrande ur striden med 2-0.

Match 2: IFK Norrköping-Kalmar FF 1,2 – 0

IFK Norrköping har fyra poäng på de två inledande matcherna, vilket får ses som fullt godkänt då det spelmässigt varit lite upp och ner. Mot Örebro vara man nära full pott, men släppte in ett sent mål och fick nöja sig med 1-1. Laget har tillräckligt mycket kvaliteter för att ligga på en konstant hög nivå. Kalmar lägger mycket fokus på försvarsspelet. Rasmus Elm klev av senast och är ett litet frågetecken här.

Match 3: Milan-Napoli 1,2 – 2,3

Målrikt på Bomben i match nummer 3 som vi även tar med bland matcher med flest mål på dagens Måltipset. Hackig form på Milan, som hade mycket boll mot Sassuolo men ändå fick kriga sig till 1-1. Backarna Leonardo Bonucci och Alessio Romagnoli är indisponibla här. Napoli var nära att gå lottlöst från mötet med Chievo, men vände 0-1-underläge till 2-1-seger med bara en minut kvar av ordinarie tid. Gästerna har hög kapacitet och har inte gett upp jakten på ligatiteln.