Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 1 April

Söndagens Bomb Tips

Söndagen bjuder på Allsvenskan och här kommer tips på Bomben som hjälper dig tippa rätt resultat idag, den 1 april. Vi tror att både Hammarby och Häcken skall ha hygglig chans att göra flera mål idag. Vi börjar med en kort analys inför kvällens fotbollsmatcher. Därefter presenterar vi systemförslag från expert. Lycka till!

Analys inför Söndagens Bomb

Dagens Bomben tips inleds med Hammarby mot Sirius. Hemmalaget slutade nia i fjol, men bör kunna placera sig ännu högre då man bland annat värvat tidigare landslagsspelaren Erkan Zengin. Sirius var ett stort utropstecken i fjol då man till sist slutade på en sjundeplats. Nu har man dock haft en stor spelaromsättning och det har varit väldigt skadebetonat på försäsongen. Får det tufft i premiären.

Nästa fotbollsmatch som Svenska Spel har valt ut för Bomben idag är Allsvenskan premiärmatchen mellan Häcken och Kalmar FF. BK Häcken slutade som bekant på en fin fjärdeplats i fjol, har den här säsongen ny tränare i form av Andreas Alm. Har värvat nygamla Moestafa El Kabir, medan duktiga Ahmed Yasin har lämnat. Försäsongen har överlag varit bra och man bör bli ett topplag igen. Kalmar känns svårbedömt. Viktigt att Rasmus Elm får hålla sig frisk.

Spelkupongen idag kryddas med en toppmatch i Premier League mellan Chelsea och Spurs. Chelsea har inte riktigt stått att känna igen efter årsskiftet och det finns stora frågetecken för dagsformen. Är fem poäng efter tabellfyran Tottenham och har inte råd att halka efter i jakten på en Champions League-plats.

Målvakten Thibaut Courtois och backen Andreas Christensen kommer att testas sent. Sedan tidigare är backen David Luiz satt ur spel. Tottenham har inte förlorat i ligan sedan december i fjol. Målsprutan Harry Kane är ett litet frågetecken inför dagens Bomben match. Svårtippat, men vi tror att Chelsea ska ses som knappa favoriter idag. Spelbolag odds på denna match är som följer: 1,70 – 2,80 – 2,85

Bomben Systemförslag på 48 rader

  • Hammarby 2,3 – IK Sirius 0,1
  • BK Häcken 2,3 – Kalmar FF 0,1
  • Chelsea 1,2 – Tottenham 0,1