Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Fredag Bomben1 13 April

Fredagskvällen är här och dagens Bomben1 kupong innebär bland annat två matcher från Allsvenskan 2018. MFF lär vinna uppe i Sundsvall, men med hur många mål återstår att se. En annan favorit i dagens speltips är Aston Villa i matchen mot svaga Leeds. Att tippa en etta här känns helt riskfritt. Svårare är dock att tippa matchresultat i mötet nummer två på fredagens Bomben1, den mellan TFF och Örebro. Dags att kika på matcherna och ge speltips från expert.

Match 1: GIF Sundsvall – Malmö FF 0,1 – 1,2,3

GIF Sundsvall inleder fredagens Bomben1. Hemmalaget har bara spelat en match så här långt och det var en sömnig historia hemma mot Örebro, som helt logiskt slutade 0-0. Skott på mål vann GIF Sundsvall med 1-0. Så här tidigt på säsongen är det inte alls bra med ett nästan två veckors uppehåll mellan första och andra matchen. Malmö FF har blivit mer varma i kläderna. Vann premiären mot Elfsborg med 2-1 och klarade sedan 1-1 hemma mot AIK med en man mindre i över en halvtimme. Det var Brorsson som blev utvisad och han är avstängd nu. MFF tar en säker seger.

Match 2:  Trelleborgs FF – Örebro 1,2 – 1,2

Två lag som fortfarande står utan seger möts i nästa match på Bomben1 idag, men helt nattsvart har det inte varit. Trelleborg spelade ganska bra i premiären mot IFK Göteborg trots förlust och senast tog skåningarna en stark poäng borta mot Djurgården och bjöd dessutom på en positiv fotboll. Örebro har öppnat med två kryssmatcher och det var bättre senast mot Norrköping än i premiären mot GIF Sundsvall. Positiv trend där alltså. Det här är en öppen match. Varje lag gör mellan ett och två mål, om man får tro vår Bomben expert.

Match 3: Aston Villa – Leeds 2,3,4 – 0,1

Återkomst till Premier League är enda acceptabla målet för en klubb som Aston Villa och kampen går vidare. Det blir upp till fyra mål för Villa på Bomben1 och max ett mål för motståndarna Leeds. Spiketta även på Topptipset Tips och Lången idag. Tidigare i veckan väntade nyckelmatch mot ligatvåan Cardiff och Aston Villa gjorde en bra match och lyckades hitta att avgörande med fem minuter kvar. Nu är det fem poäng till en direktplats till Premier League med fyra omgångar kvar och det är klart att det går. Blir perfekt att möta ett Leeds som ligger i mitten av tabellen och har långt till alla streck. En stark motivationsetta avslutar dagens Bomben kupong.