Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben Onsdag Vecka 43

MODO Bomben

Norrlandskusten i fokus på onsdagens hockey-Bomb! Vi gör som vi brukar och fokuserar på Bomben1. Idag finns det dock flera Svenska Spels bombkuponger att välja mellan. Kolla gärna deras webbsida för att hitta fler poolspel som avser tre-fyra dagens matcher och spel på resultat. Nu är det dock hockey som gäller denna onsdag.

Kort analys inför dagens Bomben1 matcher

Veckan 43 bjuder på en del bra hockey. Onsdagen är inget undantag. Låt oss se vad Svenska Spel har att erbjuda idag. Vi börjar med kvällens första match, den mellan Skellefteå och Mora. Här tror vår hockey expert att hemmalaget vinner smidigt. Vi fortsätter dagens speltips med match nummer två där Björklöven tippas. Analysen avslutas sedan med MODO mot Tingsryd. I denna Bomben1 match tror experten från Ettkrysstva.com att ett pressat MODO kan ta sig samman och kamma hem tre poäng idag.

I onsdagens enda SHL-match är svårt att spekulera i skräll när Skellefteå får besök av Mora. Visst, Mora lyckades i helgen ta säsongens första bortaseger – men det var ju mot problemlaget Brynäs. Detta blir någonting helt annat. Skellefteå har växlat upp och med rätt fokus fixar Lindström & Co bekväma segersiffror.

I Allsvenskan är det derbystuk på mötet Björklöven-Timrå. Efter en lovande start har ”Löven” vissnat en del men i en match som denna räknar vi ändå med ett hett hemmalag. Har slagit både Leksand och MODO inför storpublik – kan även knäcka ett Timrå som uppträtt mer mänskligt den senaste tiden. Rolig match på gång!

MODO började säsongen jättebra och verkade redo att revanschera sig för det svaga fjolåret – men nu har laget fem raka förluster… Givetvis oroväckande och man behöver ta sig samman inom kort. Om MODO träffar rätt är det bra chans att hemmabesegra Tingsryd men vi vill inte lita fullt ut på dagens MODO. Tingsryd vann båda mötena här förra säsongen och vi plockar med ett par skrällresultat.

Bomben Onsdagens Kupong från Expert

Följande 144 rader lämnas in:

  • Skellefteå      45 – Mora              12
  • Björklöven    345 – Timrå             34
  • MODO           145 – Tingsryd        23