Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben Lördag 7 April

Lördag Bomben 2 Speltips

Dags för Bomben Lördag och det är fotboll som tippas av vår expert idag. Det gäller att gissa antal mål i det heta Manchesterderbyt mellan Manchester City och Manchester United. Har City verkligen hämtat sig efter att blivit krossat av Liverpool i Champions League tidigare i veckan? Bomben 2 speltips innehåller också matchen mellan Örebro och Norrköping, mötet mellan Stoke och Spurs i Premier League och italienska matchen mellan Roma och Fiorentina.

Dagens Bomben 2 Tips och Analys

Örebro – IFK Norrköping 0,1 – 2

Fotbollsbomben tillika Bomben 2 börjar i Sverige och Allsvenskan. Det kan tyckas vågat att spika IFK Norrköping på två mål, men vi tycker att det finns goda utsikter att gästande laget vinner här i dagens första Bomben match. Holmberg verkar alltid vara på plats när det luktar mål. IFK Norrköping har betydligt fler matchvinnare i sin trupp än vad motståndarlaget Örebro har. Det blir säkert fler än bara ett mål av bortalaget idag. Örebro kommer säkert att få problem med målskyttet i år. När Omoh saknas, blir deras offensiv ännu svagare. Örebro gör max ett mål på hemmaplan idag.

Stoke – Spurs 0,1 – 3,4

Stoke behöver poäng idag. Läget i PL-tabellen är inte bra. Spurs är alldeles för bra för att ge de chansen. Här bör Spurs vinna ganska enkelt. Deras offensiv har fungerat utmärkt även utan Kane. Tottenham stänger igen butiken här och spelövertaget leder till flera mål. Vårt Bomben speltips här är tre eller fyra mål för Spurs.

Manchester City – Manchester United 1,2 – 2,3

Svårtippat, men vi tror på United idag. Vid seger för Manchester City är laget ligamästare, men vi tror inte att det händer. Även om hemmalaget tappar poäng i denna Bomben Lördag match, så är chansen till titeln ändå stor. Ledningen de har är inte mindre än 16 poäng just nu. Men Manchester United kommer att sälja sig dyrt och det kommer att bli ett ställningskrig. Det är fördel för hemmalaget, trots förlusten mot Liverpool i veckans Champions League.

Roma – Fiorentina 2,3 – 0,1

Sista matchen på Dagens Bomben 2 kupong är Italien och Serie A. Roma tar an Fiorentina. Vi chansar lite här och räknar med att Romas offensiv bär frukt. Även om Fiorentinas form är riktigt bra, har motståndet inte varit av den kalibern som Roma är. Tidigare möten mellan lagen visar att det finns goda chanser för en hel del mål. Två eller tre mål för Roma är vårt speltips.