Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 8 April Söndag

Speltips Bild Bomben Fotboll Söndag Dalkurd

Djurgården är dagens bästa bet på Bomben. Det är fotboll som tippas idag, söndag. Djurgården mot Trelleborg i första match. Experten på resultat tips anser hemmalaget som en stabil vinnare mot ett blekt Trelleborg i hemmapremiären i Allsvenskan. Vidare tippar vi att det blir ett jämnt möte på Guldfågeln Arena, där Kalmar möter Elfsborg. I dagens tredje Fotbollsbomben match är det också jämnt, men Östersund vinner.

Speltips inför Dagens Bomben Matcher

Djurgården – Trelleborg 2,3 – 0

Det blir en lätt vinst med minst två mål mot noll för Djurgården idag. De fick en smakstart på nya Allsvenskan säsongen förra veckan. Östersunds FK besegrades med 1-0 borta. Backen Jons Olsson stod över premiären och saknas även i dagens match. Samtidigt så uppges backen Jacob Une Larsson vara redo för spel.

Däremot är inte nyförvärvet Movsisian spelklar. Nykomlingen Trelleborgs FF gjorde inget starkt intryck då man föll med 1-3 mot IFK Göteborg i premiären. De kommer att få tufft att göra mål och Bomben speltips här är att de inte gör något alls. Smart att betta på hemmavinst på Lången också. Det är utan tvekan Bomben1 säkraste bet idag.

Kalmar FF – Elfsborg 0,1 – 0,1

I match nummer två på Bomben Söndag tror vår resultat expert att det blir målsnålt. Kalmar stod för en blek figur då man föll med 0-1 i premiären mot Häcken. Sett till spelet skapade man väldigt lite framåt och kunde dessutom ha förlorat med något mål till. Elfsborg räckte inte till mot regerande mästarna MFF i premiären. Fick dessutom nyförvärvet Ishizaki utvisad, vilket innebär att den rutinerade mittfältaren saknas här. Historiskt sett har Elfsborg haft ganska svårt borta i detta möte.

Dalkurd FF – Östersunds FK 0,1 – 1,2

I sista matchen på dagens Fotbollsbomben är det svårtippat. Nykomlingen i Allsvenskan 2018 denna säsong Dalkurd vägde som väntat för lätt mot AIK i premiären, där man tvingades se sig besegrat med 0-2. Sett till spelet skapade man väldigt lite och lade i stället väldigt mycket fokus på att försvara sig. Östersunds FK, som gjorde det över förväntan i Europa League kvalet, rådde inte på Djurgården i premiären. Vi vet dock att kapaciteten är oerhört hög när man får spelet att stämma.