Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag Måndag 23 April

Malmö FF har förvånat en del experter då de inte riktigt kommit upp i samma nivå som ifjol i de inledande omgångarna av Allsvenskan 2018. Idag finns de med på Bomben 1 och vår expert tror att det lossnar mot ett blekt motstånd i form av Brommapojkarna. Samtliga matcher i dagens spelförslag som avser måndag, den 23 april, hämtas från Sveriges toppliga. Vi tror dessutom på en dubbelkupong med kombo på IFK Norrköpings och MFF:s vinst. Det ger 2,40 i odds hos svenska spelsajter online. Vi föredrar att lämna in denna extra kupong på nätet, då oddsen där är högre än på Oddset Lången. Men nu är det dags att tippa resultat och fokusera på måndagens Fotbollsbomb. Här kommer vårt spelförslag för system på Bomben 1 där vi landar på 36 rader.

Match 1: Elfsborg – Djurgården 2,3 – 2,3

Efter tre raka förluster tog hemmalaget Elfsborg säsongens första poäng. Det skedde när Brommapojkarna slogs tillbaka med 2-0 i förra omgången i Allsvenskan. Spelmässigt såg det rätt dåligt ut för laget från Borås, fram till de sista 20 minuterna det vill säga. Det är då lagets båda mål kom. Djurgården stod för en fantastisk insats då Malmö FF besegrades med hela 3-0 senast. Movsisian är avstängd idag. Båda klubbarna är duktiga och det bör kunna bjudas på en välspelad match med ett par mål. En klar kandidat att ta med i dina Måltipset spelförslag idag.

IFK Norrköping – IK Sirius 2,3 – 0,1

IFK Norrköping åkte på säsongens första förlust när de föll med 1-2 mot Hammarby i ligans förra omgång. Spelmässigt såg laget rätt skakigt ut i första halvlek, men lyckades spela upp sig i den andra. IK Sirius har satt fokus på försvaret. Offensivt glänser de inte alls. Målvakten Wicks är avstängd, vilket gör att vi är rätt säkra på tre poäng för hemmalaget i denna Bomben match. Spelförslag från expert är att du satsar på två-tre mål för IFK och max ett mål för Sirius.

Malmö FF – Brommapojkarna 2,3 – 0,1

Regerande SM-mästarna MFF har inte kunnat leva upp till favoritskapet i inledningen av Allsvenskan säsongen. Spelet har sett hackigt ut och i senaste ligaomgången gick Malmö FF bort sig fullständigt mot ett effektivt Djurgården. Nu ser skadeläget ut att ljusna. Både Eric Larsson och Arnor Traustason är aktuella för spel i match nummer tre på dagens Bomben. Brommapojkarna har inte sett bra ut i de två senaste matcherna. Det är idag det äntligen blir en bra match för Malmö FF.