Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 28 April Lördag

Bomben 2 spelkupong bjuder på såväl Premier League fotbollsmatcher samt ett spännande derby i Göteborg som hämtas ur Allsvenskan. Vår expert på Bomben förslag hjälper dig att tippa rätt resultat i kvällens bästa spel. Dags för system tips.

Lördagens Systemförslaget för Bomben 2

IFK Göteborg – BK Häcken 0,1 – 0,1

Göteborg har inlett Allsvenskan 2018 på ett mindre bra sätt. Senast stod laget för en blek insats och en förlust med 0-2-på bortaplan mot AIK. Oroväckande är att laget bara gjort ynka tre mål på de 4 matcherna senast. Det gör att vi går emot strömmen och inte har de som favorit på match nummer 1 på Bomben 2 lördag.

Motståndarna Häcken gjorde det bra ifrån sig sist och tog en viktig poäng mot Hammarby. Samtidigt så slarvade de lite i försvaret. Bortalaget känns för stunden som ett bättre lag än IFK, men har dålig statistik mot Blåvitt. De har inte vunnit borta här sedan 2010. Det gör att vi inleder lördagens systemförslag med max ett mål för vardera av lagen på Bomben 2 idag.

Crystal Palace – Leicester City 0,1 – 0

Med tre omgångar kvar att spela i PL har Crystal Palace bra läge. Risken att få spela Championship nästa säsong är liten. Flera av lagen under har fyra matcher kvar så Crystal Palace måste kämpa vidare och kamma hem poäng. Det lär de göra idag.

Palace form är på uppåtgående trend och de kommer närmast från 0-0 i mötet med Watford. Leicester City sitter tryggt i mitten av Premier League tabellen. Det gör att vår expert tror att det kan finnas rejält med frågetecken för motivationen inför dagens Bomben 2 match. Gästande laget försvagas även av att målvakten Kasper Schmeichel och anfallaren Shinji Okazaki är borta. Målsnålt även här och vårt spelförslag är att det antingen slutar mållöst eller med 1-o seger för hemmalaget.

Huddersfield – Everton 0,1–0,1

Match 3 på Bomben 2 tips kupong idag. Huddersfield har fått spelledigt efter 1-0-segern över Watford. Denna seger innebär att laget har skaffat sig andrum i bottenstriden i PL. Motståndarna Everton har spelat något bättre de senaste veckorna, men har inget att spela för. Offensiven försvagas av att islänningen Sigurdsson saknas. Dessutom finns det ett litet frågetecken för Schneiderlins medverkan idag. Även här tror experten på max två mål i matchen.

Newcastle – West Bromwich 1,2–0

Lördagens Bomben 2 avslutas med ytterligare en bottenmatch i PL. Newcastle spelade dåligt mot Everton senast, men hade en del bra insatser i ligan innan dess. Mittfältaren Atsu är på väg tillbaka, men kanske inte hinner bli spelklar redan idag, lördag.

WBA har spelat bättre sedan tränarbytet och kommer nu från en stark upphämtning mot självaste Liverpool. Laget är fast förankrat på jumboplatsen och i praktiken klart för nedflyttning till The Championship. Newcastle ses som klara favoriter. Vi tippar segern för hemmalaget med antingen ett eller två mål mot noll.