Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 1 December

Fredagens Hockey Bomb Färjestad Målvakt Bild

Idag ligger rullande jackpott på Svenska Spels Hockey Bomben på nära 300 000 kronor. Det är riktigt trevligt, tycker vi som föredrar tippa poolspel. Det väntar tre svenska hockeymatcher. Det är också en extra fördel. Vi på Ettkrysstva.com gillar betting på nätet samt följa de stora ligorna som är populära i Sverige. Denna gång handlar dagens Hockey Bomben om matcher i ligan som vi noga följer.

Analys Inför Dagens Bomben Spel

Spelförslag för Bomben den 1 december inleds med Karlskrona mot Färjestad. Gästerna definitivt kan få slita i Karlskrona. Hemmasegrarna ser bra ut i Allsvenskan! Vårt spelförslag är att satsa på storvinst i Oskarshamn-Troja matchen, vinst med 1-2 mål för Södertälje och gardera i matchen mellan Färjestad och Karlskrona.

Både Karlskrona och Färjestad kommer faktiskt från match mot Malmö – och överraskande nog blev det bortaseger för Karlskrona och hemmaförlust för Färjestad. Givetvis en jätteviktig seger för Karlskrona, som kan vara riktigt svårspelat i ljusa stunder. Färjestads form har vacklat något och förra säsongen blev det dubbla förluster i denna arena. Vi räknar med en jämn match på fredagen.

Oskarshamn förlorade borta mot ett nytänt Karlskoga hockeyklubb senast – inget att direkt skämmas över. Formen är fortsatt god, det är vi övertygade om, och hemma i derbyt mot ett kallt Troja ska ”Oskars” inte bränna. Stabila siffror på gång enligt de flesta hockeyexperter på bästa svenska spelbolag. Vi tror att Oskarshamn står för minst fyra mål på dagens Hockey Bomben kupong.

Tredje matchen som Svenska Spel har valt ut för dagens SHL Bomb är den mellan Södertälje och Almtuna. Hemmalaget fortsätter att växa. Starkt att vinna i Västervik i veckan och poängen trillar in i rask takt. Gästas nu av ett ytterst ojämnt Almtuna: efter tre raka segrar sprack det fullständigt i Övik, förlust med pinsamma 1-7 mot MODO. Ett retat Almtuna att vänta nu men det räcker inte för att stoppa ett hett SSK.

Våra Speltips på Bomben Hockey Idag

Vi spelar 72 rader enligt nedan på dagens Hockey Bomben kupong som avser svenska matcher den 1 december 2017:

  • Karlskrona 12 – Färjestad 134
  • Oskarshamn 45 – Troja 12
  • Södertälje 34 – Almtuna 12