Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeybomben Tips 18 December

Rögle Hockey-Bomb

Igår handlade Bomben-kupongen om fotboll. Idag ligger fokuset återigen på ishockey. Den 18 december är en måndag, vilket innebär att det är rätt lite action vad gäller sport och betting på nätet. Det gäller alla sporter utom hockey såklart. Här spelas spännande matcher varje dag, även på måndagar. Nedan kikar vi på kvällens Hockeybomben matcher och ger dig tips på samtliga.

Kvällens Bomben 18 December

Tre matcher på kvällens Bomben från Svenska Spel. Samtliga spelas i Sverige. Här är vår korta analys över alla kommande spel. Troja slog Västervik borta med 8-2 i fredags! På måndagen är båda lagen i farten igen och visst måste fredagens märkliga resultat vägas in.

Björklöven kämpar kring topp-8-strecket men den senaste tiden har laget haft svårt att övertyga, med bara två trepoängare på de nio senaste. Gästas nu av ett Leksand som knappast har glömt förra besöket här: tappade 3-1 till 3-6 i slutperioden. Leksand fortsätter att gå stabilt och kan nu gå upp på samma poäng som ledande Timrå – levererar här!

MODO börjar också se farliga ut i toppstriden! Bortasegern i Oskarshamn i lördags var strong och innan dess blev det 4-1 mot AIK. Bara tre poäng upp till topp-2-strecket nu. Gästas nu av ett Västervik i gungning: 2-8 hemma mot Troja i fredags var ett ruggigt bottennapp! Kan förstås bättre men visst blir det svårt att studsa tillbaka mot ett MODO i slag.

Troja kommer alltså från dunderseger i Västervik, en ytterst efterlängtad islossning. Laget har ju haft problem med målskyttet. Nu kliver man in i jumbofinalen mot Karlskoga med färskt självförtroende och även om Karlskoga också spelat upp sig får Troja ett knappt men klart tips.

Vår Hockeybomben Kupong Idag Måndag

Vi lämnar in 72 spelrader på dagens Hockeybomben-tipskupong. Det gör vi enligt nedan. Utöver våra speltips skriver vi även några rader med nyheter om varje match som är med på Svenska Spels Bomben kupong för den 18 december.

Björklöven 1 – Leksand 345

Björklöven har drabbats av ett smärre manfall på backsidan inför kvällens hemmamatch mot Leksand. Den från Frölunda inlånade Jakob Stenqvist har kallats hem av SHL-klubben för att täcka upp under JVM, och dessutom har Niklas Pavel stängts av i hela åtta matcher efter att ha delat ut två fula tacklingar i matchen mot Karlskoga.

I samma match fick han själv en smäll, med en förmodad hjärnskakning som följd. Hur ska då Björklöven ersätta den frånvarande duon? Jo, kanske genom att låta den tidigare långtidsskadade Jonas Emmerdahl göra comeback. I Leksandslägret är målvakten Williamsson tillbaka från sjukdom.

MODO 245 – Västervik 23

Modo har fått klara sig utan förste målvakten Erik Hanses i en dryg månad nu. Tio matcher har Örnsköldsvikslaget spelat utan 27-åringen. I stället har 19-årige Isak Wallin fått vakta buren. Resultatet: efter tio matcher ligger han tvåa i målvaktsligan.

Troja/Ljungby 34 – Karlskoga 23

Bik Karlskogas Patrik Parkkonen missar det viktiga bottenmötet mot Troja-Ljungby i kväll. Backen fick en ful crosschecking av Björklövens Niklas Pavel i lördagens uppmärksammade kaosmatch. Finländaren Parkkonen har varit riktigt formstark de senaste veckorna. Totalt har han gjort 13 poäng på 27 matcher i Allsvenskan under säsongen. Glädjande för Karlskoga är däremot att Carl Berglund, som fick en armbågstackling av Pavel i lördags, är redo för spel. Det är även Rasmus Bengtsson, som haft problem med en överkroppsskada.