Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeybomb Speltips 18 Februari

Speltips Hockeybomb Bomben1

Ny Hockeybomb på söndag. Alltid härliga derbyt i OS mellan Sverige och Finland inleder söndagens Bomben1. Våra hockeyexperter på Ettkrysstvå redaktionen räknar med en tät och hård fight! Problemlaget Rangers viker ner sig i en annan Bomben hockeymatch som väntar senare ikväll.

Men låt oss börja vår tipsanalys för dagens hockey med match nummer 1 på Bomben1 kupongen. Precis som väntat är Sverige mot Finland en ren gruppfinal i OS-hockeyn. Att vinna gruppen lär ge en smidigare resa mot medaljerna och nu börjar allvaret. Sverige har hållit tätt i två raka men levde onekligen väldigt farligt mot Tyskland. Finland har haft bra snurr på målskyttet hittills, fem mål mot både Tyskland och Norge – men detta blir givetvis någonting helt annat. Båda lagen vill spinna musklerna och detta blir stenhårt och knappast något målkalas.

Hockeybomb fortsätter sedan med NHL matcher. Här är det NY och Philly derby som gäller. New York Rangers har det riktigt tungt. Är på väg att hängas av och det är transferrykten kring flera spelare. Nej, mycket talar för en dyster slutspurt – och även på söndagen lär Lundqvist få slita. Philadelphia har en rakt motsatt trend, med poäng i sju raka. Är på rätt sida strecket och visst är det fin chans att straffa dagens Rangers.

Sist ut på Bomben 1 spelkupongen idag är Sverige och klubbhockey. Salig blandning för dig som gillar tippa antal mål och Hockeybomb idag, med andra ord. Björklöven har varit formstarkt en längre tid och på söndagen säger vi bra chans att ytterligare förstärka positionen på rätt sida topp-8-strecket. Gästas av Vita Hästen som vände strongt mot Leksand senast och som också är högmotiverat. Bortaspelet är dock ojämnt och det blir svårt att skrälla uppe i Umeå mot ett ”Löven” i gott skick.

Våra Bomben1 Speltips Idag

Vår hockeyexpert lämnar in en Bomben1 spelkupong på 72 rader idag, den 18 februari. Nedan hittar du våra speltips.

  • Sverige 123 – Finland 12
  • Rangers 23 – Philadelphia 45
  • Björklöven 345 – Vita Hästen 13