Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotbollsbomben 27 April Fredag

På Fotbollsbomben Fredag räknar vi på Ettkrysstva.com med två målmässigt jämna matcher på Bomben1 kupongen. Den tredje mellan Horsens och FC Köpenhamn väntas bli mer chansrik. Där blir det säkert en massa mål. Tyvärr finns det ingen rullande prispott på denna kupong idag, den 27 april. Dessutom är det återigen tre matcher som du ska tippa resultat för, istället för bara två igår. Det gör det mindre aktuellt med Bomben idag. Det är bra läge att testa spel med bettingbonus online istället. Där får du nämligen bättre odds på samma kombination av matchresultat tips.

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Här har vi en riktig utmanare som kommer att växa med tiden. ScandiBet känns seriöst och lockar med riktigt bra bonus. Ett plus med trygga ägare i bakgrunden.

Systemförslaget för fredagens Bomben

AIK – Sirius 2,3 – 0,1

AIK släpper inte till mycket bakåt i Allsvenskan 2018. Detta trots att Solna laget har en hel del skador på försvarare. De som har kommit in istället har dock glänst och gjort ett bra jobb. Till dagens Fotbollsbomben match denna fredag saknas gör målvakten Linnér. Vår expert på Bomben resultat tror inte att det ger så stor effekt på AIK:s försvaret. Det är hemmalaget som kommer att föra spelet idag och ha ett stort bollinnehav. Motståndarna Sirius har varit dåliga i offensiven men samtidigt varit rätt stabila bakåt. Det mesta tyder på en målfattig drabbning idag, men vi tror på ett par-tre mål för AIK.

Gais – Gefle 0,1 – 0,1

Hemmalaet Gais har haft skadeproblem i början av ligan. Det är så att de fortfarande har ett par frågetecken inför den här matchen på fredag. Spelmässigt har vår Bomben expert inga större förväntningar på något av lagen. Gefle gjorde en stabil försvarsinsats i Borås senast när de vann mot Norrby. Det är svårt att placera in hur laget står sig i årets Superettan men vi tror att man inte bör underskatta Gefle. Även om Gais är favoriter och bör ha det mesta av spelet kan Gefle sticka upp i bra anfall. Vi tror inte att något av lagen lyckas med fler än ett mål på Bomben ikväll.

Horsens – FC Köpenhamn 1,2 – 2,3,4

Sista matchen på fredagens Fotbollsbomben hämtas av Svenska Spel från grannlandet Danmark. Köpenhamn vann senaste möte mot Horsens med hela 4-1, på hemmaplan. Horsens har ingen seger på de tio senaste matcherna och får givetvis svårt igen. FC Köpenhamn jagar tredjeplatsen i ligan och vi räknar med att laget går på full offensiv här. Orkar Horsens stå emot den? Här kan det sticka iväg målmässigt och det är bortalaget som har mest att spela för. Det här är ett perfekt match för dig som planerar spela på Måltipset idag. På Bomben spelar vi på en massa olika alternativ också.