Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotboll Bomben Tips 11 Mars

Fotboll Bomben Tips Idag

Idag är det Svenska cupen, engelska Premier League och italienska Serie A som gäller för Bomben fans. Detta är vad som Svenska Spel har valt ut för dig som gillar tippa resultat på fotboll. Bomben2 denna söndag har Östersund som första match i Allsvenskan 2018. Hemmalaget är stora favoriter mot Gais. Match nummer 2 är den mellan Spurs och Bournemouth.

När Tottenham nu är ute ur Champions League satsar de fullt på Premier League-ligan. Det italienska mötet avslutar dagens Bomben kupong. I detta mötet mellan Genoa och Milan är läget desto mer ovisst. Svårtippat idag, men vår fotbollsexpert har tips för dig som du hittar nedan i vår artikel. Bra dubbel i Östersund och Spurs idag, om du letar efter ett bra kombo att spela med din välkomstbonus på. Det går att vinna kring 500 kronor med bonus på en insättning på bara 200 kr.

Dagens Bomben Tips

Systemet som Ettkrysstvå tips expert spelar idag, den 11 mars, landar på 72 rader. Här kommer vår Söndagsbomben systemförslag.

Östersund – Gais

Östersunds chans till ett nytt äventyr i Europa League är genom vinst i cupen. Östersund fick dessutom bästa möjliga lottning i form av det enda kvarvarande laget från superettan, Gais. Ett Gais som förvisso imponerade i gruppspelet. Ett offensivt Östersund hinner göra många mål, men det finns en risk för att laget blir övermodigt, och släpper till ett mål bakåt. Dagens Bomben Tips: 2,3,4 – 0,1

Bournemouth – Tottenham

Näst ut på Bomben2 är England. Bournemouths fina form har kommit av sig. Nu möter de ett Spurs, laget som utan tvekan är revanschsuget efter uttåget ur Champions League i veckan. Tottenham har en solid defensiv och släpper inte in mycket. Harry Kane, Christian Eriksen och de andra i offensiven ordnar en komfortabel vinst. Tips från expert: 0 – 3,4 och en självklar tvåa på Lången idag.

Genoa – Milan

Kupongen avslutas i Italien med matchen mellan Genoa och Milan. Hade denna fotbollsmatch spelats för en vecka sen hade Milan, med sin imponerande form, gått som klar favorit. Veckans insats mot Arsenal imponerade dock inte. Genoa har höga toppar och djupa dalar, vilket gör att denna match garderas rikligt. Våra expert tips: 1,2,3 – 1,2,3