Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 30 April Måndag

Idag är det inte bara Valborg, utan även fotbollsmåndag med Allsvenskan och Premier League på Bomben. Dags för förslag som avser tre matcher som Svenska Spel har med på sin Bomben tips kupong den 30 april. Vi väljer att gå med ett systemförslag på totalt 36 rader som vår expert på Bombenspel presenterar nedan.

Bomben Systemförslag

Match 1: Brommapojkarna – Östersund 0 – 2,3,4

Nykomlingen BP har haft det tufft med poäng i Allsvenskan 2018. Hittills har det blivit en seger mot Häcken men annars inget annat än tråkiga förluster. Hela elva insläppta mål är flest i ligan. Det ger ett snitt på över två insläppta mål per match. Det påverkar självklart vårt Bomben tips. Vi väljer tippa flera mål för bortalaget.

Östersunds FK har problem då ordförande Daniel Kindberg hamnat i blåsväder. Lagets prestation var inte speciellt bra senast. Det blev en klar förlust mot Örebro. Nu är det dags för en vinst.

Match 2: Örebro – Dalkurd 1,2,3-0

Hemmalaget är utan tvekan en av ligans stora positiva överraskningar. Det går att säga så efter några spelade omgångar. Det återstår att se om de fortsätter prestera på samma nivå och det utgår vi ifrån i dagens Bomben systemförslag. Senast blev det en snygg seger borta mot Östersund för Örebro. Det var bara en av många bra matcher den här säsongen.

Nye klubbtränaren Kjäll kom in sent i fjol. Han har verkligen fått ordning på defensiva spelet. Hittills inte mer än tre insläppta mål på fem spelade matcher. Örebro är alltjämt obesegrat, vilket ska ses som en klar skräll. Några målfester är inte att vänta när Örebro är inblandat. Dalkurd har gjort det ganska bra som nykomling men det blir helt klart en tuff säsong. Experttips här är en klar etta med mellan ett och tre mål för Örebro.

Match 3: Spurs – Watford 3,4 – 0,1

Bomben kupong idag, måndag, avslutas med ett Londonderby. Ligafyran Spurs tar emot grannarna Watford. Visst ser det ut som en hemmavinst. Spurs har fyra poäng upp till tabelltrean Liverpool med två matcher mindre spelade. Vi tror på en enkel seger för hemmalaget här, men tippar att det kan bli ett bortamål.